Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Στικούδη: «Με έχει φλερτάρει γυναίκα αλλά στον έρωτα όλα επιτρέπονται»

Η πρώην κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ και πρώην μοντέλο Κατερίνα Στικούδη, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι την έχει φλερτάρει γυναίκα αλλά στον έρωτα, όπως λέει, όλα επιτρέπονται.

««Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι περίεργο εν έτει 2013. Είμαι ανοιχτόμυαλη, και θεωρώ ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες και νόμοι. Ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ερωτικά για κοπέλα. Αλλά δεν το κατακρίνω».

Μίλησε όμως και για τον «πόλεμο» που αντιμετώπισε στο χώρο του μόντελινγκ όταν γνωστή ατζέντης της είπε ότι θα πρέπει να τρώει μόνο τσίχλες προκειμένου να χάσει κιλά.
«Σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο της Αθηνάς, γνωστή booker, μου είπε:"Θα τρως μόνο τσίχλες". Γέλασα πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα μόνο έξι μήνες μόντελινγκ. Δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σ' αυτήν τη διαδικασία. Δεν ήθελα να χάσω τις καμπύλες μου».
Όσο για το θέμα του έρωτα, η αγαπημένη του αντρικού κοινού, δήλωσε ότι έχει ερωτευτεί δυνατά δύο φορές στη ζωή της. Η πρώτη, ενώ ήταν φοιτήτρια στη Λάρισα και η δεύτερη όταν ήταν λίγο μεγαλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...