Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Πέντε διάσημοι Έλληνες ποζάρουν για καλό σκοπό

English: pink ribbon
 (Photo credit: Wikipedia)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Δούκας Χατζηδούκας, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Αντώνης Ρέμος, φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια της εταιρίας Estee Lauder, κατά του Καρκίνου του Μαστού.  


Ο γνωστός σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας, ενεργό μέλος της εκστρατείας από το 2005, κάθε χρόνο δημιουργεί ένα ροζ βραχιόλι, που κοσμεί το χέρι κάθε ευαισθητοποιημένης γυναίκας. 

Πρωταγωνίστριες της φετινής καμπάνιας για την προώθηση του βραχιολιού είναι πέντε γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο μαστού και στηρίζουν το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου.

Στη φωτογράφιση τις συνοδεύουν πέντε σημαντικοί -ο καθένας στον χώρο του- άνδρες: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δούκας Χατζηδούκας.

Φέτος, τα βραχιόλια είναι κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα σε ματ φινίρισμα σε αποχρώσεις του baby pink και soft grey για τα γυναικεία. Το διακοσμητικό κούμπωμα από γυαλιστερό επιχρυσωμένο μέταλλο (24Κ) είναι σε σχήμα φιόγκου, ενώ το διάσημο pink ribbon είναι χαραγμένο στην επιφάνειά του.

Το ανδρικό, σε μαύρο οικολογικό δέρμα και αυτό, με ματ φινίρισμα και διακοσμητικό κούμπωμα από παλαιωμένο μέταλλο (antique) που φέρει διακριτικά ανάγλυφα τα λογότυπα του Pink Ribbon, της Estee Lauder και του DUKAS.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...