Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Έσμιξε με τις βιολογικές της αδελφές η Άση Μπήλιου


Αν και η γνωστή αστρολόγος δεν είχε καμία επαφή με τη βιολογική της οικογένεια και από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι υιοθετημένη δεν έκανε καμία προσπάθεια να σμίξει μαζί μ’αυτήν. Έπειτα από πολλά χρόνια, όμως οι πληροφορίες τη θέλουν να συνάντησε τις δύο αδελφές της Κατερίνα Φαφούτη Παλδεμτζή και Ελένη Φαφούτη Χουντάλα.
Η Άση Μπήλιου ήρθε τελικά σε επαφή με τις δύο αδερφές της που κατοικούν στην Κύμη, έπειτα από τις επίμονες προσπάθειες της μεγαλύτερης τους αδελφής, Κατερίνας. 
Η γνωστή αστρολόγος ήταν μόλις 15 ετών, όταν έμαθε ότι οι βιολογικοί της γονείς την είχαν δώσει για υιοθεσία, με αποτέλεσμα να αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση μαζί τους και να έρθει ακόμη πιο κοντά με τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν. Οι δύο αδερφές της, όμως, δεν εγκατέλειψαν ποτέ τις προσπάθειες τους να τη φέρουν ξανά κοντά στην πραγματική της οικογένεια και να την πείσουν ότι εκείνες δεν έφταιγαν σε τίποτα.
Μάλιστα, να θυμίσουμε πως  η μεγαλύτερη αδερφή της είχε κάνει έκκληση, μέσω της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, ώστε η Άση να δώσει τόπο στην οργή και να κάνει το πρώτο βήμα για την επανασύνδεση. 
Στην πρώτη τους συνάντηση, οι τρεις αδελφές ήταν συγκινημένες και όλα δείχνουν πως ακόμη κι αν έχασαν αρκετό χρόνο… από δω και στο εξής μπορούν να μείνουν αγαπημένες και ενωμένες.
Πηγή: Εspresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...