Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Η Πόπη Τσαπανίδου φεύγει από τον ΣΚΑΪ;

Το πρόσωπό της έχει συνδεθεί με την πρωινή ζώνη της τηλεόρασης, τόσο στη ΝΕΤ, όπου έδωσε δυναμική στη συγκεκριμένη ζώνη, όσο και στον ΣΚΑΪ όπου τη δημιούργησε από το μηδέν.
Η Πόπη Τσαπανίδου καθιερώθηκε ως μια από τις αξιοπρεπείς παρουσίες της ελληνικής τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, το τελευταίο διάστημα ωστόσο έχει γίνει συχνά στόχος κριτικής μέσω των social media, για το ύφος που ενστερνίζεται στις εκπομπές της.

Στα social media άλλωστε είχε “επενδύσει” και η ίδια, κυρίως μέσω του Twitter, για να καθιερώσει μια σχέση αμφίδρομης επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό, εσχάτως ωστόσο δέχεται αρνητικά σχόλια για επιλογές της, όπως την προβολή συγκεκριμένων “συστημικών” μέσων, ενώ στο παρελθόν είχε διακριθεί για τη διάθεσή της να δίνει βήμα και να προβάλλει πρωτοβουλίες “εκτός συστήματος”.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ακόμη βρίσκεται στον αέρα το μέλλον της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καθώς όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα “Παραπολιτικά”, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της, και πληροφορίες την εμφανίζουν να βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων καναλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...