Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

H Παπαρίζου εξομολογείται για πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Μαυρίδη

Η τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου μιλά πρώτη φορά για το τέλος της σχέσης της με τον Τόνυ Μαυρίδη. Η τραγουδίστρια αναφέρει: «από τη στιγμή που γίνονταν γύρω μου πράγματα που με ενοχλούσαν, έφταιγα εγώ γιατί επέτρεψα να φτάσουν σε αυτό το σημείο…Δεν πήρα πίσω τον σεβασμό που έδωσα». 

«Οι σχέσεις είναι μεταξύ δύο ανθρώπων. Από τη στιγμή που μπλέχτηκαν κι άλλοι, σημαίνει ότι δεν υπήρχε σχέση». Όσο για τη δικαστική τους διαμάχη δεν έχει ακόμα αρχίσει και προτιμά να μην μιλά γι” αυτήν!

Και τονίζει στο περιοδικό OK: «Έχω ανάγκη να είμαι με ναν άνθρωπο, δεν μπορώ να ζήσω μόνη, θα πεθάνω. Αν μου συμβεί ξανά, δεν πειράζει, ας φάω τα μούτρα μου»! Ο Ανδρέας Καψάλης ήρθε στη ζωή της την κατάλληλη στιγμή: «Κανείς εδώ δεν θα μπορούσε να με υποστηρίξει πραγματικά. Είχα πει τότε ότι σταματάω το τραγούδι και δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα».

Η τραγουδίστρια δεν διστάζει να πει: «όταν έφυγα από την Ελλάδα, δεν κλείστηκα απλά στο σπίτι της μάνας μου. Πήγα πάλι σε ψυχολόγο, γιατί μου είχαν βγει πολλές φοβίες. Πάθαινα αγοραφοβία, υψοφοβία, δεν μπορούσα να κάτσω στο μπαλκόνι».

«Από την στι μή που ο Ανδρέας είναι ο πρώτος άνθρωπος που βλέπω το πρωί που ξυπνάω και ο τελευταίος πριν κοιμηθώ, σαφώς είναι οικογένειά μου» δηλώνει η τραγουδίστρια! Επίσημος αρραβώνας δεν έχει γίνει, αλλά από την στιγμή που της έδωσε την βέρα και εκείνη την φοράει «είναι σαν να έχει γίνει πρόταση γάμου, χωρίς να έχουμε ορίσει ημερομηνία. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε καλά μαζί και να καταλήξουμε στον γάμο και όχι στο διαζύγιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...