Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Τσακ Νόρις: Δυστυχώς δεν είναι μούσι

Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα… Έτσι όπως πάμε δεν θα μείνει τίποτα όρθιο σε αυτό τον κόσμο. Καθημερινά οι αξίες που τόσα χρόνια μας κράταγαν, γκρεμίζονται. Ή, μάλλον, κουρεύονται. Και εδώ δεν μιλάμε για πράγματα ποταπά όπως κούρεμα χρεών ή καταθέσεων αλλά για κάτι πολύ πιο μεγάλο, πιο σοβαρό, πιο σημαντικό.

Το μούσι του Τσακ Νόρις. Ναι, δυστυχώς, είναι αλήθεια. Η πιο διάσημη γενειάδα του κόσμου δεν υπάρχει πια. Το άκαρδο ξουράφι του κουρέα αφαίρεσε από τον άνθρωπο – μύθο το μυστικό της δύναμής του. Γιατί το μούσι για τον Τσακ ήταν ότι τα μαλλιά για τον Σαμψών.

Και τώρα, ο άνθρωπος που έγινε θρύλος, που για χάρη του στήθηκαν ιστοσελίδες και κυκλοφόρησαν χιλιάδες ανέκδοτα, δεν είναι πια ο ίδιος. Ο παντοδύναμος Τσακ, το είδωλο τόσων και τόσων ανθρώπων, ο προστάτης κάθε κατατρεγμένου, ο ήρωας που έγραψε ιστορία από τον Τρωϊκό πόλεμο (ναι, καλά, πιστέψτε ότι υπήρχε Αχιλλέας) μέχρι σήμερα, κατέρρευσε. Όχι σαν χάρτινος πύργος αλλά σαν παραγεμισμένο ντολμαδάκι που δεν μπορεί να σταθεί όρθιο στο πιάτο.

Τα αποτελέσματα της απώλειας της γενειάδας έγιναν αμέσως φανερά. Το σφριγηλό κορμί που διατηρούσε επί αιώνες ο Τσακ (ξε)φούσκωσε σε μια μέρα. Πλέον, χωρίς το μούσι και με εμφανή την «μπάκα» εκεί όπου άλλοτε υπήρχαν ατσάλινοι κοιλιακοί (που σταματούσαν και σφαίρες) ο ήρωας μας έκανε «τσακ» και χάθηκε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...