Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Η Καινούργιου μπήκε, ο Σαμαράς έφυγε!


Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Σαμαράς να υπήρξαν ερωτευμένοι στο παρελθόν, σήμερα όμως δεν θέλει ο ένας να δει τον άλλον. Και να ακριβολογούμε εκείνος δεν θέλει ούτε να την δει όπως απέδειξε πριν λίγη ώρα.

Ο ποδοσφαιριστής απολάμβανε τον καφέ του στο «Opus» στην Γλυφάδα μαζί με τον Μιχάλη Σηφάκη και τον Παναγιώτη Κονέ. Συζητούσαν και περνούσαν χαλαρά όταν κάτι συνέβη και ο Γιώργος Σαμαράς ήθελε να φύγει. Ποιος ήταν ο λόγος;

Η Κατερίνα Καινούργιου έμπαινε στην καφετέρια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες όταν ο ποδοσφαιριστής είδε την πρώην αγαπημένη του να μπαίνει στο μαγαζί, εκείνος σηκώθηκε να αποχωρήσει. Ο φίλος του, Παναγιώτης Κονέ προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά μάταια, καθώς εκείνος δεν ήθελε να μείνει στιγμή στον ίδιο χώρο μαζί της.

Όταν εκείνη τον είδε να φεύγει κατέβασε τα μούτρα της και φαινόταν ράκος ενώ όλο το μαγαζί συζητούσε το περιστατικό. Είναι κρίμα δύο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν στο παρελθόν, να έχουν τέτοια σχέση πια. Από ότι φαίνεται η παρουσιάστρια δεν έχει πρόβλημα μαζί του αλλά ο ποδοσφαιριστής επιδεικτικά σηκώθηκε και έφυγε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θέλει να λένε ούτε γεια πλέον!


Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...