Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: H Λόχαν στο κρεβάτι με «προικισμένο» πορνοστάρ [εικόνες+βίντεο]

Οι πρώτες σκηνές από τα γυρίσματα του Τhe Canyons, του ερωτικού θρίλερ στο οποίο δέχτηκε να εμφανιστεί εντελώς γυμνή η Λίντσεϊ Λόχαν, έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Τις εντυπώσεις κλέβει ο συμπρωταγωνιστής της Τζέιμς Ντιν, ο πιο διάσημος πορνοστάρ του πλανήτη.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι το Τhe Canyons δεν είναι ούτε τσόντα, ούτε ευτελές ποπ κορν τύπου Βασικό Ένστικτο. Πρόκειται για μια ματιά στον υπόκοσμο του Χόλιγουντ, γραμμένη από τον θρυλικό συγγραφέα Μπρετ Ίστον Έλις (American Psycho).

Για αυτό και η Λόχαν πάλεψε να κερδίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, παρόλο το γεγονός ότι και θα πληρωθεί ψίχουλα και θα κληθεί να δείξει κάθε εκατοστό της ανατομίας της.

Εξίσου ιντριγκαδόρικη είναι η συμμετοχή στο πρότζεκτ του Τζέιμς Ντίν, ενός λιλιπούτειου σε συνολικό ύψος πορνοσταρ ο οποίος έχει γυρίσει ήδη 4.000 ερωτικές ταινίες, ψηφίστηκε Male Performer of the Year και στον οποίο έχει κάνει αφιέρωμα μέχρι και το GQ.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο φαίνεται να διαθέτει την απαραίτητη χημεία, με τον Ντιν -ο οποίος δέχεται καθημερινά δεκάδες αιτήματα να κάνει σεξ με γκρούπις- να κοιτάζει την Λόχαν όπως ο λύκος τα πρόβατα. Δηλαδή σαν το επόμενο γεύμα του.

Μέχρι στιγμή δεν έχει ακουστεί η παραμικρή φήμη ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι η επιρρεπής στις καταχρήσεις σταρ θα θέλει να δοκιμάσει «πως είναι να κάνεις σεξ με πορνοστάρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...