Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Απόδραση στη Σκιάθο για Παρθένη - Θάνου

Απόδραση μακριά από την Αθήνα και τα αδιάκριτα βλέμματα οργάνωσαν οι νιόπαντροι Αλέξανδρος Παρθένης και Κατερίνα Θάνου.

Το ζευγάρι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε στη Σκιάθο προκειμένου να χαλαρώσει και να περάσει μερικές μέρες μακριά από την πόλη.    

Με κάζουαλ ντύσιμο και αρκετά καλή διάθεση οι δυο τους έκαναν βόλτα στον πεζόδρομο της Παπαδιαμάντη και αρκετές φορές σταματούσαν μπροστά σε μαγαζιά που τους προκαλούσαν εντύπωση, αγοράζοντας διάφορά πράγματα αλλά και αναμνηστικά.

Μάλιστα, σε ένα από τα εστιατόρια επέλεξαν να κάτσουν για να απολαύσουν το γεύμα τους, αλλά όσο και να ήθελαν δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι.

Το ζευγάρι ευνοήθηκε πολύ από τον καιρό και με τον υδράργυρο να έχει χτυπήσει υψηλές θερμοκρασίες δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει και τα καταγάλανα νερά στην ξακουστή παραλία ονόματι Μπανάνα.

Αφού είχαν εξοπλιστεί με αντηλιακά, φρόντισαν να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και να χαλαρώσουν πλάι στο κύμα. Το Σάββατο το απόγευμα ο Αλέξανδρος, σε ένα μοναδικό DJ set , ανέβασε τον κόσμο με τις μουσικές του επιλογές, ενώ όπως φάνηκε, το απόλαυσε και ο ίδιος.

Ο Αλέξανδρος εντυπωσιάστηκε από τον κόσμο αλλά και τις ομορφιές του νησιού, ενώ όσο εκείνος ήταν στα decks η Κατερίνα συνέχιζε να απολαμβάνει τον ήλιο. Το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει το υπέροχο ηλιοβασίλεμα λίγο πριν τελειώσει τη βόλτα του και επιστρέψει στο ξενοδοχείο.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...