Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ρουβάς-«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξηγήσει τι σημαίνει το να πάμε στην δραχμή»

Οι παιδικές αναμνήσεις του να μεγαλώνει σε ένα σπίτι γεμάτο ποντίκια και με την στέγη να στάζει, το γεγονός ότι θεωρούσε τον εαυτό του άσχημο και τον πόσο τον ταλαιπώρησε η Κάτια Ζυγούλη είναι μερικά από τα πολλά που είπε ο Σάκης Ρουβάς ως καλεσμένος χθες το βράδυ στην τελευταία φετινή εκπομπή του ΟΛΑ. Εκεί δηλαδή όπου πήρε για πρώτη φορά σαφή πολιτική θέση.
« Τι σημαίνει να βγούμε από το ευρώ και να πάμε στη δραχμή. Εξηγείστε το στον κόσμο. Να μας πουν αυτό που θα συμβεί. Μην μας λένε πως έχουν εναλλακτικό σχέδιο. Να σκεφτούν όλοι πιο είναι το καλό όλων μας, γιατί η ιστορία θα τους κρίνει», δήλωσε συγκεκριμένα για τον ΣΥΡΙΖΑ o Σάκης Ρουβάς στον Θέμο Αναστασιάδη.
Ενώ γενικότερα για τους πολιτικούς σχολίασε εκνευρισμένος «Από τη μια τρομοκρατία και από την άλλη λόγια στον αέρα. Πρέπει όλοι να μας πούνε αυτά που πιστεύουνε. Πρέπει να σταματήσουν να μας φέρονται σαν παιδάκια. Έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε. Πρέπει να μας πούν όλη την αλήθεια τώρα. Την τελευταία στιγμή. Γιατί την επόμενη μέρα θα προκύψει η αλήθεια. Να μας πουν την πραγματικότητα. Μην ποντάρουν μόνο στην ελπίδα. Ας μας πουν και τι σημαίνει αυτή».
Εντυπωσιακό ήταν πως για πρώτη φορά μίλησε αναλυτικά για το πόσο δύσκολα παιδικά χρόνια πέρασε «Υπήρξαν πάρα πολύ κακές μέρες. Υπήρχε κρύο, δεν υπήρχε πολύ φαί, και έμπαινε νερό από το ταβάνι χωρίς να υπάρχει θέρμανση. Και ποντίκια να τρέχουν πάνω κάτω στο σπίτι. Υπήρξαν μέρες που πείναγα. Αυτό δεν ήταν το καθημερινό. Αλλά υπήρξαν».
Το ίδιο ειλικρινής υπήρξε και για την σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη «Είναι πολύ μεγάλη ιστορία με την Κάτια. Δεν ήταν εύκολο να την προσεγγίσω. Με βασάνισε. Και μετά με πλάκωσε και στα χαστούκια», αναφερόμενος στο γνωστό γύρισμα διαφημιστικού εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που τους έφερε κοντά «Στην αρχή η Κάτια με χαϊδευε. Δεν με χαστούκιζε. Αλλά τσούκου τσούκου, κοκκίνισε το μάγουλο μου. Καταλήξαμε να κάνουμε το ίδιο γύρισμα 30 φορές. Και την επόμενη μέρα, αναγκαστήκαμε και το ξεκινήσαμε όλο από την αρχή γιατί ο βοηθός του σκηνοθέτη είχε κάνει λάθος και είχε βάλει ανάποδα το φίλμ. Στο τέλος, με κάθε χαστούκι που έπεφτε ζαλιζόμουνα».
Τέλος, μίλησε για το μεγαλύτερο «στρίμωγμα» που έφαγε στη ζωή του («Πάρα πολύ δύσκολη στιγμή ήταν όταν έκανα τη συναυλία στην Κύπρο στην πράσινη γραμμή. Είχα πολύ αγνές προθέσεις και όλο αυτό κατέληξε σε ένα τρομαχτικό πόλεμο. Για ένα διάστημα έτρωγα ντομάτες και πέτρες. Έφυγα, πήγα Αμερική, γύρισα μετά από ένα χρόνο, έκανα καινούργιο δίσκο, και όλα ήταν μέλι γάλα μετά»), καθώς επίσης και το τι πίστευε για τον εαυτό του όταν πήγαινε γυμνάσιο («Στο Γυμνάσιο νόμιζα ότι ήμουν κοντός, ότι δεν έχω ωραία μαλλιά, και θυμάμαι ότι συνέχεια άκουσα πως είμαι γλυκό παιδί και έχω ωραίο χαμόγελο»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...