Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Μαρία Μπακοδήμου: «Παντρεύτηκα γιατί είδα ένα ταγέρ που μου άρεσε»

Άκρως απολαυστική και αποκαλυπτική -όπως πάντα- ήταν η Μαρία Μπακοδήμου στην Μεσημεριανή Μελέτη. Εκεί που μίλησε για τους δυο της γάμους, τον Φώτη, τον πατέρα των παιδιών της και τις πρωινές εκπομπές.

«Την πρώτη φορά παντρεύτηκα γιατί είδα ένα πολύ ωραίο νυφικό, ένα ταγέρ με κοντό πέπλο στην ταινία 'Καζίνο'. Ο γάμος κράτησε έξι μήνες και στους γονείς είπαμε ότι κράτησε ένα χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα τον γάμο πολύ επιπόλαια. Τώρα μπορεί να είμαι λιγότερο επιπόλαιη, αλλά δεν έχω λόγο να παντρευτώ».

Αυτό δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια στην Ελεονόρα Μελέτη, συμπληρώνοντας, σχετικά με τον πατέρα των παιδιών της: «Όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν. Εμείς είχαμε πολλές διαφορές. Το προσπαθήσαμε. Οι άνθρωποι όμως δεν μπορούν να αλλάξουν».

Κατά τα άλλα παραδέχτηκε πως «με φοβίζει η δέσμευση, ενώ παράλληλα την θέλω. Το μόνο που μου λείπει είναι μια σχέση ζωής», χαρακτήρισε τον Φώτη Σεργουλόπουλο δικό της άνθρωπο και δήλωσε την προτίμησή της για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά καθώς «Είναι πιο καθαρό σε σχέση με την Σίσσυ και τον Χρήστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...