Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η Παπαρίζου μπήκε σπίτι και βρήκε τον Μαυρίδη με μια άλλη

Preview από την συνέντευξη της Παπαρίζου στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο, που προβάλλεται σήμερα το βράδυ, παρουσίασε το Πρωινό Ant1. Εκεί που η Έλενα μίλησε για τα εξώδικα, την συνάντησή της με την νέα σύντροφο του Μαυρίδη, τον αλκοολισμό, τα αντικαταθλιπτικά, την σκλήρυνση κατά πλάκας και το κατά πόσο είναι λεσβία.
«Ο πατέρας μου με είχε πολύ χαϊδεμένη. Και μεγαλωμένη λίγο σαν αγοροκόριτσο. Οπότε μου έλεγε -όπως έλεγε και στον γιο του- 'την υπογραφή σου και το πουλί σου, πρόσεχε που το βάζεις'. Εγώ την υπογραφή μου μάλλον δεν κατάλαβα που την έβαλα». Αυτό ήταν το σχόλιο της Παπαρίζου στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου αν συνδυάζεται να είναι κάποιος και σύντροφος και μάνατζερ.
Ενώ συγκεκριμένα για τα εξώδικα δήλωσε «Ήταν ένας μήνας που έπεφταν τα εξώδικα βροχή. Γνωρίζοντας πως εγώ είμαι στην Σουηδία και δεν μπορούσα να επιστρέψω. Δηλαδή τι θα έκανα, θα έχανα την εκπομπή; Από όλο αυτό μου έχει μείνει κουσούρι ότι φοβάμαι πολύ να εμπιστευτώ ένα άντρα. (...) Δεν πρόκειται να πω κάτι άσχημο για τον Τόνι. Απλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που είχαμε αυτή την κατάληξη».
Αν και, προφανώς, το κομμάτι της συνέντευξης που θα συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο είναι η είδηση περί συνάντησης με την νέα σύντροφο του Τόνι, που προέκυψε από ερώτηση του παρουσιαστή κατά πόσο τον ζηλεύει «Δεν ζήλεψα καθόλου όταν είδα τον Τόνι στα περιοδικά με μια άλλη. Γιατί όταν τελειώνει κάτι μέσα σου, τελειώνει. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά. Σκέψου ότι έχει τύχει να πάω στο σπίτι, για να πάρω κάτι χαρτιά και κλειδιά , και να είναι η κοπέλα στο σπίτι. Αλλά αυτή δεν ήθελε να με δει».
Εξίσου προβοκατόρικο είναι και το κομμάτι που η Έλενα, ειλικρινής όπως πάντα, θυμάται τι έχει ακούσει για αυτήν «Εχω ακούσει ότι είμαι λεσβία, ότι πίνω, ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι παίρνω αντικαταθλιπτικά».
Αυτό που είναι κρίμα είναι ότι, εξαιτίας των παραπάνω δηλώσεων, δεν θα δοθεί βαρύτητα στο πιο συγκινητικό κομμάτι της συνέντευξης, εκεί δηλαδή που η Παπαρίζου μιλάει για τον πατέρα της «Πολλά βράδια μπορεί να κάτσω και να κλάψω. Γιατί μου λείπει πολύ ο πατέρας μου. Αυτό το πράγμα που μπορούσα να τον πάρω τηλέφωνο και να μιλάμε με τις ώρες. Γιατί στο διάολο δεν υπάρχει ένα τηλέφωνο στον παράδεισο. Γιατί στον παράδεισο είναι σίγουρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...