Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τι αποκαλύπτει ο Έλληνας πρωταγωνιστής του video clip της Lana Del Ray;;


​Ο Παναγιώτης Σιμόπουλος δεν είναι απλώς ακόμη ένα ωραίο παιδί που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά όπως σας έχουμε γράψει στο star.gr, το κεντρικό πρόσωπο του video clip «Blue Velvet» της Lana Del Ray.
«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να γίνει τόσος ντόρος με αυτή μου τη συμμετοχή. Λόγω δουλειάς πηγαίνω συχνά στην Αμερική» είπε το μοντέλο.

Είχε να πάει δυο χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε πρόταση από γνωστή αλυσίδα ρούχων. Λίγο πριν φύγει όμως του έκαναν κι άλλη πρόταση! Όπως αναφέρει ο ίδιος «μια μέρα πριν φύγω μου είπαν από το πρακτορείο μου πως μια εταιρεία παραγωγής με έχει δει σε ένα από τα video που κατά καιρούς κάνουμε casting και με έχουν επιλέξει  για να πάρω μέρος στο video clip μιας γνωστής τραγουδίστριας. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ρωτήσω ποια ήταν».

Και πρόσθεσε πως «όταν πήγα στο στούντιο είδα ποια είναι!! Είναι πολύ καλή. Μου είπε μάλιστα πως έχω καλή φωνή και τότε με έπιασαν τα γέλια».

Ο Παναγιώτης περιγράφοντας την εμπειρία του είπε πως «για δυο ημέρες ήμασταν μέσα στο στούντιο στη Νέα Υόρκη. Έχω περπατήσει τόσα χιλιόμετρα σε πασαρέλες και casting  και χρειάστηκαν μόνο δυο μέρες σε ένα στούντιο για να με μάθει ο κόσμος». 
Πηγή: Πρώτο Θέμα- People

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...