Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απογοήτευσή της από το «Πρωινό ΑΝΤ1» και η ατάκα που έκανε τη Μενεγάκη να ρίξει διαφημίσεις!

Τα "χαρτιά της ανοίγει" για πρώτη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και την πρωινή ζώνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Για μένα ήταν όνειρο ζωής να κάνω το Πρωινό ΑΝΤ1, την είχα μυθοποιημένη τη δουλειά στο μυαλό μου όμως τελικά δεν ήμουν προετοιμασμένη», δηλώνει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια μη μπορώντας να κρύψει την απογοήτευση και την πικρία της από την περσινή τηλεοπτική χρονιά. Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε με σκληρά λόγια, λέγοντας όμως τη δική της αλήθεια, για την παρουσία της στο κανάλι του Αμαρουσίου αποκαλύπτοντας πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στην οποία φοβόταν ακόμα και να μιλήσει. Δεν άντεχε την κριτική, να βλέπει παντού το πρόσωπό της και να ακούει το όνομά της χωρίς ποτέ να υπάρχει κάποιο θετικό σχόλιο. «Όποιος και να κάνει το πρωινό στον ΑΝΤ1 δέχεται πολύ μεγάλη πίεση κι εγώ δεν είμαι φτιαγμένη από αυτά τα υλικά», ανέφερε επίσης η Σίσσυ δείχνοντας το βαθμό που την είχε επηρεάσει η περσινή χρονιά και τονίζοντας πως της στοίχισε πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Η Ελένη Μενεγάκη βέβαια σε όλα όσα άκουσε αντέδρασε γιατί όπως υποστήριξε δεν μπορεί να πιστέψει πως αντιδρά έτσι ένας άνθρωπος με μεγάλη προϋπηρεσία στην τηλεόραση και δει στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» τη ρώτησε αν τελικά υπήρχε έλλειψη χημείας μεταξύ της Χρηστίδου και του Φερεντίνου όπως γραφόταν εκείνη την περίοδο η Σίσσυ απάντησε πως ήταν δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι κι απλώς η ίδια πίστεψε πως αυτό θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα.
Τέλος, η Ελένη Μενεγάκη είπε στην καλεσμένη της πως ίσως θα ήταν καλύτερα να παρουσίαζε μόνη της το πρωινό και η Σίσσυ Χρηστίδου αντέδρασε έντονα λέγοντας «όχι». Μια απάντηση που δυσαρέστησε την παρουσιάστρια και πέρασε σε διαφημίσεις για να το συζητήσει ιδιαιτέρως με την καλεσμένη της. Όταν επέστρεψαν από τις διαφημίσεις η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αλλάξει θέμα συζήτησης όμως αυτό δεν κράτησε πολύ αφού η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε στο «Πρωινό ΑΝΤ1».
Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...