Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

"Τι “σκοτώνει” την σεξουαλική μας ζωή" με Ευείδη και Σκιαδαρέση


Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 16:50, μιλά ανοιχτά για το σεξ και όλους εκείνους τους παράγοντες που “σκοτώνουν” τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ως νούμερο ένα εχθρός του σεξ χαρακτηρίζεται ο ψυχισμός μας, ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κατάστασης. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ανεργία και η ανασφάλεια για το μέλλον επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό την ερωτική μας ζωή.

Οι επιστήμονες εξηγούν  ποιοί άλλοι παράγοντες επηρεάζουν την ερωτική επιθυμία ανδρών και γυναικών και πώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής μάς στερεί τη σεξουαλική επαφή. Επίσης, αναλύουν ποιά προβλήματα υγείας έχουν αντίκτυπο στην στυτική λειτουργία του άνδρα και την λίμπιντο της γυναίκας, όπως τα προβλήματα με τα αγγεία αλλά και τις διαταραχές στα επίπεδα των ορμονών.

Οι επιστήμονες  μιλούν για όλες τις λύσεις που  υπάρχουν σήμερα για τους ανθρώπους με σεξουαλικά προβλήματα, από την θεραπεία ζεύγους, έως και τις λιγότερο ή περισσότερο επεμβατικές μεθόδους που εφαρμόζονται στους άνδρες. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα λεγόμενα “χάπια του έρωτα” και στους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η χρήση τους, καθώς και η αγορά τους από το διαδίκτυο. Επίσης, παρουσιάζεται ένας νεώτερος τρόπος στον οποίο καταφεύγουν αρκετοί άνθρωποι  προκειμένου να βρουν ερωτικό σύντροφο το λεγόμενο “speed dating”.

Τέλος, στην εκπομπή  μιλούν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Η σεξουαλική ζωής του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους» , Τζόυς Ευείδη και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το πώς η καθημερινότητα, τα παιδιά και η απιστία μπορούν να «σκοτώσουν» τη σεξουαλική μας ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...