Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μίνα Ορφανού: Οι αποκαλύψεις για την αλλαγή φύλου!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την αλλαγη φύλου και αποκάλυψε το πρόσωπο που τη στήριξε όσο κανείς!
H Μίνα Ορφανού, σίγουρα, δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση "τρανσέξουαλ". Και, σίγουρα, αυτός δεν είναι ο χαρακτηρισμός που καθορίζει τη ζωή και την καριέρα της..

Πως νομίζετε ότι βλέπουν οι Έλληνες μια τρανσέξουαλ;
Ο Έλληνας νομίζει ότι έχει επίπεδο και ευγένεια αλλά κάνει τα χειρότερα όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού του και δεν βλέπει τα αίσχη του. Από κάτι τέτοιους ανθρώπους ήρθε η Ελλάδα στη θέση που είναι σήμερα. Υπάρχουν άτομα που θα σε ρωτήσουν "πως είναι να έχεις κάνει αλλαγή φύλου;" ή "έχεις οργασμό", μόνο και μόνο για να σε κράξουν μετά. Τι σημαίνει τρανσέξουαλ; Προσωπικά, θα μπορούσα να ήμουν η κόρη του προέδρου. Ο κόσμος νομίζει ότι τρανσέξουαλ σημαίνει μόνο πεζοδρόμιο και ναρκωτικά.

Η πορνεία για εσάς είναι κάτι αποδεκτό;
Ο Χριστός προσέγγισε πρώτα την πόρνη. Ο κόσμος την προσέγγισε με λιθοβολισμό. Βγάζω το καπέλο σε όσους κάνουν αυτή την δουλειά γιατί θέλει κότσια. Μία μαμά μπορεί να εκμπορνεύεται για να ζήσει το παιδί της. Πλέον, είναι και θέμα επιβίωσης. Εκείνη, την ώρα, οι γυναίκες αυτές δεν σκοτώνουν. Ούτε πουλάνε την ψυχή τους. Γιατί αν την πούλαγαν δεν θα μπορούσαν να πάνε με δεύτερο πελάτη. Δανείζουν το σώμα τους για πέντε λεπτά. Κατακρίνω μόνο τις δουλειές που προκαλούν θάνατο στους άλλους, όπως να είσαι έμπορος ναρκωτικών ή να εμπορεύεσαι σώματα για την πορνεία.

Εσείς έχετε κάνει ποτέ πεζοδρόμιο;
Όχι. Δεν έφτασα ποτέ σε αυτό το σημείο.
Θα μπορούσατε αν έρχονταν τα δύσκολα;
Αν έρθουν τα δύσκολα, έχεις και άλλες δουλειές να κάνεις. Αυτό είναι η εύκολη λύση. Καθαρά λεφτά. Μία γυναίκα που επορνεύεται μπορεί να βγάλει την ημέρα τα ίδια χρήματα που βγάζει κάποιος σε ένα μήνα. Το χρήμα είναι γλυκό για κάποιους.
Θεωρείτε ότι δεν ανήκετε σε αυτό τον κόσμο;
Ο καθένας μας ανήκει σε έναν άλλο κόσμο. Εμένα τα χέρια μου πιάνουν. Αν δεν βγάλω από την υποκριτική, θα βγάλω από τη ζωγραφική μου και τις χειροτεχνίες. Αν δεν βγάλω  ούτε από αυτό, θα βάλω ράσα και θα πάω να ζήσω μαζί με τη θεία μου, η οποία είναι καλόγρια. Θα τρώω και τα φρέσκα μου αβγουλάκια και θα πίνω και το φρέσκο μου γάλα! 
Σας κοιτούν διαφορετικά στο δρόμο;
Δεν νομίζω πως φαίνομαι τι είμαι και, σίγουρα, όταν βγαίνω από το σπίτι δεν φοράω ταμπέλα  που γράφει "γεια σας είμαι τρανσέξουαλ". Αισθάνομαι όμως ότι ο κόσμος περιμένει να του πω πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει στη ζωή μου.
Αυτή η ταμπέλα πάντως, σας έβαλε στο χώρο και σας πρόσφερε δημοσιότητα.
Όχι. Την τράβηξα από πάνω μου και την πέταξα. Αποφάσισα να δηλώσω, για τελευταία φορά ότι είμαι τρανσέξουαλ. Ήρθε η ώρα επιτέλους να θάψω σρον πυρήνα της γης όλα αυτά που έχουν πει για μένα. Δεν θα ξαναδώσω άλλη συνέντευξη για να μιλήσω για το παρελθόν μου. Δεν γεννήθηκα για να δώσω συνεντεύξεις.
Πως ήταν να μεγαλώνεις με άλλα πέντε αγόρια μέσα στο σπίτι;
Ήμασταν μία ισορροπημένη και πολύ δεμένη οικογένεια. Οι αδερφοί μου έχουν γίνει όλοι εργολάβοι.
Ήσασταν διαφορετική από τους αδελφούς σας;
Αν μας έβαζες δίπλα δίπλα, θα έβλεπες ότι, ανατομικά, το δικό μου κορμί ήταν γυναικείο χωρίς να το έχς περιάξει.
Πως μεγαλώσατε;
Με σωστές αρχ'ες. Έμαθα τι θα πει ευγένεια. Έμαθα να λέω ευχαριστώ.
Είχατε ως πρότυπο τους γονείς σας;
Φυσικά. Ήθελα να μοιάσω στη μαμά μου. ήταν πολύ ωραία γυναίκα, καλός άνθρωπος, ευγενής και οικογενειάρχης.
Τελικά η οικογένειά σας είναι ανοιχτόμυαλη ή όχι;
Η αδελφή της μαμάς μου είναι καλόγρια σε μοναστήρι στην Κάλυμνο. Οι πρώτες που αποδέχτηκαν την αλλαγή μου ήταν οι καλόγριες. Μάλιστα, στο μοναστήριο με φώναζαν Μινοδώρο. Με αποδέχτηκαν εκείνες οι γυναίκες και όχι αυτοί που μπορεί στο φαίνεσθαι να είναι άψογοι, αλλά κεκλεισμένων των θυρών κάνουν ανωμαλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...