Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πωλείται το σπίτι του Μητροπάνου

Λίγες, μόνο μέρες πέρασαν από το θάνατο του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή  και σήμερα έγινε γνωστό ότι "Πωλείται το σπίτι του Μητροπάνου: Η οικογένεια του μεγάλου τραγουδιστή μετακομίζει στο Κολωνάκι".

Το δημοσίευμα της Real Life μας πληροφορεί ότι η αξίας της μονοκατοικίας στο Ψυχικό ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια και ήδη η  γυναίκα του κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μετακομίσει στο Κολωνάκι, τη στιγμή που δεκάδες κάτοικοι του τελευταίου το εγκαταλείπουν.

Η βίλα με τους φοίνικες φιλοξενούσε τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές του άρχοντα του ζεϊμπέκικου. Εκεί είχε το αγαπημένο του πιάνο, αλλά και τους αναρίθμητους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους που συνόδευσαν την λαμπρή καριέρα του μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η οικογένεια του μεγάλου τραγουδιστή λίγες ημέρες μετά τον χαμό του, αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στην πολυτελή κατοικία, μιας και η απώλειά του, ρίχνει βαριά τη σκιά της εκεί... Η σύζυγός του Βένια, πουλάει την συγκεκριμένη κατοικία έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ και μετακομίζει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου είναι περίπου 700 τ.μ., αποτελείται από 4 επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και μια μεγάλη σοφίτα, που είναι στην ουσία ένα, ανεξάρτητο διαμέρισμα, με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...