Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παίζει σε θρίλερ με ζόμπι στο Hollywood!

Από πρωταγωνιστικό ρόλο σε σίριαλ του MEGA πρωταγωνιστής σε αμερικανικό, ρετρό θρίλερ. Ο ίδιος επέλεξε να αφήσει πίσω του την Ελλάδα και το γλυκό ύφος του ζεν πρεμιέ, έτσι όπως τον γνωρίσαμε σε δημοφιλή ελληνική σειρά, άλλαξε εμφανισιακά και τόλμησε να παίξει κάτι τελείως διαφορετικό. "Δεν θα γίνω σερβιτόρος ποτέ!", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του και αποφάσισε τελικά να ...κυνηγήσει ζόμπι!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός υποδύεται έναν ήρωα που αντιμετωπίζει το εξής δίλημμα: ή να σώσει τον γιο του, ο οποίος είναι ζόμπι, ή να χάσει μια αγάπη που θα μπορούσε να γεννηθεί. Για τις ανάγκες του ρόλου έχει κόψει τα μαλλιά του πάρα πολύ κοντά και το look του παραπέμπει σε σκληρό κομάντος!

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, πλέον, μας επανασυστήνεται ως Anthem Moss και πρωταγωνιστεί στην ταινία "The quiet land". Πρόκειται για ένα θρίλερ με ζόμπι, σε σενάριο Eric Rogers και σκηνοθεσία του Brandley W. Ragland, το οποίο είναι γυρισμένο με τέτοιο τρόπο που δίνει την αίσθηση της εφαρμογής instagram, δηλαδή ρετρό ατμοσφαιρικών φωτογραφιών.

Φαίνεται ότι η εποχή της "Μαρίας της άσχημης" αποτελεί μακρινό παρελθόν για τον ίδιο. Όπως γράφει η Espresso, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην Αμερική, έχει ήδη κάνει πράγματα που φέρουν το στίγμα του.

Δείτε σκηνές από την ταινία με τον Άνθιμο:

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...