Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Βίκυ Καγιά: Next faux Model

Τι είναι αλήθεια τελικά; Το ευγενικό, συνεσταλμένο κορίτσι που γνωρίζαμε από τις συνεντεύξεις και την επί της πασαρέλας θητεία; Ή η στεγνή παρουσιάστρια - κριτής (τα κάνει όλα και συμφέρει) που βλέπουμε στο «NextTopModel»;

Η Βίκυ Καγιά δεν έχει ηθικές αντιστάσεις ανάμεσα στα δύο. Εκεί που την ωφελεί η εικόνα τής γλυκιάς, καλής νεράιδας με το μαγικό ραβδί, ντύνεται με το ένδυμα της ηρωίδας του παραμυθιού.

Εκεί που οι όροι τού παιχνιδιού απαιτούν σκληρότητα και ακαμψία, φοράει τη μάσκα της κακιάς μάγισσας. Θα μπορούσε να το πει κανείς «επαγγελματική ευσυνειδησία». Αλλάζω. Γίνομαι αυτό που η κάμερα απαιτεί από εμένα.

Μόνο που η τεχνική τής μεταμόρφωσης προαπαιτεί ένα απαραίτητο στοιχείο: την αληθοφάνεια. Η Βίκυ Καγιά είναι το ίδιο πλαστή όταν παίζει το καλό, μετριόφρον και έχον τα πόδια του γερά στη γη μοντέλο όσο και όταν παριστάνει την τηλεοπτική μέγαιρα για τις ανάγκες του σόου της, μήπως και «τσιμπήσουν» τα νούμερα της τηλεθέασης λόγω... αυστηρότητας.

Η Βίκυ Καγιά δεν είναι πειστική ούτε στον έναν ρόλο ούτε στον άλλο. Έχει το «ψέμα» που ο – αμείλικτος – τηλεοπτικός φακός ξέρει να απογυμνώνει. Ένα faux μοντέλο. Πότε ντύνεται Μέριλιν και πότε Τζίλντα για μία φωτογράφιση. Ποτέ όμως δεν θα γίνει τίποτε από τα δύο.
PONTIKI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...