Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η Ελένη Μενεγάκη σατιρίζει την Ευγενία Μανωλίδου!


Νομίζαμε ότι βλέπαμε το master chef σε επανάληψη σήμερα το πρωί αλλά,όχι, τα μάτια μας δεν μας γελούσαν.

Βλέπαμε την Ελένη Μενεγάκη. Η οποία Ελένη έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας με το γνωστό πλέον «θα καταρρεύσω» της Ευγενίας Μανωλίδου.

Αρχικά, αφού έκαναν κουβέντα με μεγάλη πλάκα με τον Μουτσινά για το «θα καταρρεύσω», η Ελένη επαναλάμβανε συνεχώς την φράση σε ό,τι σχεδόν κι αν της έλεγε το πάνελ στην συζήτηση που ακολούθησε! Το τι έγινε στο στούντιο δεν περιγράφεται.

«Το να βάλεις έτσι όπως έβαλε τα χέρια της η Ευγενία κάτω από τα μάτια της για να πεις θα καταρρεύσω, δεν είναι φυσιολογική κίνηση, είναι κίνηση… εξωγήινης», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελένη αντέδρασε: «Οκ, δηλαδή εσύ πώς θα το έλεγες εάν ένιωθες ότι καταρρέεις;», του είπε. «Θα έβαζα απλά το χέρι μου στο κούτελό μου και θα έλεγα θα καταρρεύσω. Δεν θα το έκανα έτσι, σα να έχω κάνεις τις χίλιες μύριες πρόβες για να φανεί το μανικιούρ…», είπε ο Μουτσινάς.

«Εγώ πάλι παιδιά, δεν θα έκανα τίποτα» είπε η Ελένη, κουνώντας απλά το κεφάλι της. «Θα έλεγα απλά, θα καταρρεύσω». Η κουβέντα για το «θα καταρρεύσω» κράτησε ένα τέταρτο. «Και γώ μπορεί να φορούσα μάσκαρα και να έβαζα προσεκτικά τα δάχτυλά μου για να μην πασαλειφτώ. Αλλά μπορεί και να ήθελα να φαίνομαι πασαλειμμένη και να μην έκανα τίποτα. Άρα, γιατί ψάχνουμε να πούμε γιατί το είπε έτσι; Ετσι της ήλθε να το πει και έτσι το είπε η γυναίκα!»

Εκείνη την στιγμή αυτά είπε η Ελένη. Μετά να δείτε τι έγινε. Ξεκίνησαν συζήτηση για το Μοντ Παρνές. Ποια Ευγενία και ποιο master chef… Την Ελένη να βλέπατε.

«Εμένα όταν πήγα για πρώτη φορά με τον παππού μου για βόλτα στο καζίνο του Μοντ Παρνές, δεν θυμάμαι να μας δώσανε ποτό. Τώρα δίνουν;» Τώρα έχει περάσει στην ιδιωτική πρωτοβουλία και είναι διαφορετικά τα πράγματα, της είπαν. Μετά τα γέλια η Ελένη το πέταξε: Θα καταρρεύσω!
«Στο ξενοδοχείο του Μοντ Παρνές μένουν μόνο όσοι παίζουν ή και εκείνοι που θέλουν απλά να πάνε εκεί ανεξάρτητα από το τζόγο;Θα καταρρεύσω!»

Το θέμα συνεχίστηκε ακόμη και την στιγμή που στο πάνελ συζητήθηκε το θέμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Καταρρέω», της είπε ο Μουτσινάς και η Ελένη επανέλαβε: «Καταρρέω… έχεις καταρρεύσει με δέκα διαφορετικούς τρόπους σήμερα. Αποφάσισε πώς θα καταρρεύσεις!» Είναι γεγονός πάντως ότι τις μέρες που έχει τα κέφια της, κυριολεκτικά δεν παίζεται… καταρεέει! πηγή:star

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΤΗΡΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΗΔΙΑ.. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ;;Α Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...