Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τραγουδίστρια σώθηκε από θαύμα

Επεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο και σώθηκε από θαύμα! Αγιο είχε η γνωστή τραγουδίστρια Μαρία Πάλλη, όταν πριν από λίγες μέρες μια στιγμή απροσεξίας λίγο...

έλειψε να εξελιχτεί σε τραγωδία. Την ώρα που ξεστόλιζε το μπαλκόνι της από τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό.

«Θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή της» λένε στην «Espresso» οι δικοί της άνθρωποι που βρίσκονται συνεχώς δίπλα της στο νοσοκομείο. Η Μαρία έχει υποστεί συντριπτικά κατάγματα, αλλά δεν εκφράζεται ανησυχία για την πλήρη αποθεραπεία της.

Την περασμένη Τετάρτη η τραγουδίστρια αποφάσισε να μαζέψει τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο από τα μπαλκόνια της μεζονέτας της στη Γλυφάδα. Κάτι που κάνει κάθε χρόνο η ίδια, αφού της αρέσει πολύ να στολίζει μόνη της το σπίτι της εσωτερικά και εξωτερικά με ιδιαίτερο τρόπο.

«Η Μαρία, που πριν από δέκα ημέρες είχε ολοκληρώσει τις εμφανίσεις στο “Can-Can” με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, είχε πλέον ελεύθερο χρόνο και είπε να ασχοληθεί με το ξεστόλισμα. Κάποια στιγμή όμως πατώντας σε μια ζαρντινιέρα έχασε την ισορροπία της κι έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου στο γκαζόν της αυλής, που είναι μια απόσταση έξι μέτρων περίπου. Το ευτύχημα είναι ότι δεν έπεσε με το κεφάλι, αλλά με τα πόδια» μας λέει άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος.

Η Μαρία Πάλλη, που νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, έχει ήδη χειρουργηθεί στη σπονδυλική στήλη και η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται ομαλά. «Εχει γίνει σπονδυλοδεσία σε δύο σπονδύλους που είχαν υποστεί μεγάλη βλάβη από την πτώση, αλλά το καλό είναι ότι δεν είχε προσβληθεί ο νωτιαίος μυελός ώστε να δημιουργηθούν νευρολογικής φύσης προβλήματα» συνεχίζει ή ίδια πηγή.

Η τραγουδίστρια, που έχει δύο μικρά παιδιά, ανυπομονεί να βγει από την κλινική για να επιστρέψει στο σπίτι της. Οσον αφορά τη δουλειά, γνωρίζει και η ίδια ότι η περιπέτειά της αυτή θα της στερήσει για αρκετό καιρό το πάλκο... Πριν από περίπου δύο χρόνια κυκλοφόρησε ένα CD με τίτλο «Χαράζει» (ένα από κομμάτια του φέρει την υπογραφή του Αντώνη Βαρδή) αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για τη αισθαντική, λαϊκή ερμηνεία της


espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...