Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η διάδοχος της Μαντόνα


Η διάδοχος της Μαντόνα είναι πλέον γεγονός. Η πρώτη επίσημη αντικαταστάτρια της «βασίλισσας της ποπ» (όχι στη σκηνή, αλλά στην αγκαλιά του Γκάι Ρίτσι) δεν είναι άλλη από το μοντέλο Τζάκι Ανσλεϊ. Ο 41χρονος σκηνοθέτης, που μετά το διαζύγιό του φλέρταρε με όλα τα θηλυκά που κυκλοφορούσαν από το Αϊλινγκτον μέχρι το Νότινγκ Χιλ, φαίνεται πως βρήκε τελικά αυτό που αναζητούσε στο πρόσωπο της εκρηκτικής Τζάκι.

Το 28χρονο κορίτσι του Γκάι Ρίτσι ξεκίνησε την καριέρα του με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, υποδυόμενη μια γυναίκα σε οργασμό σε τηλεοπτικό σποτ για ανδρικό αποσμητικό. Μετά από αυτό οι επαγγελματικές προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή και έτσι πολύ γρήγορα η Ανσλεϊ βρέθηκε στις διαφημιστικές καμπάνιες της σειράς εσωρούχων της Ελ Μακ Φέρσον.

Η γνωριμία της με τον Γκάι Ρίτσι έγινε τον Απρίλιο, οπότε εθεάθησαν να τρώνε μαζί στο εστιατόριο «Roka» του Λονδίνου. Μερικές εβδομάδες αργότερα οι παπαράτσι τη συνέλαβαν να βγαίνει νωρίς το πρωί από το εργένικο διαμέρισμά του στο Μέριλμπον αποχαιρετώντας τον με ένα φιλί.

Η επίσημη πρώτη της σχέσης τους όμως, έγινε πριν από λίγο καιρό στο φιλανθρωπικό event «Hoping for the children of Palestine», όπου όχι μόνο κατέφτασαν χεράκι-χεράκι, αλλά κατά τη διάρκεια της βραδιάς εκείνη άφησε τη θέση της και κάθισε στα πόδια του, εκπλήσσοντας ακόμα και τον ίδιο με τον αυθορμητισμό της. Εκτοτε οι δυο τους επιλέγουν εξόδους... με λιγότερα φλας προκειμένου να μπορούν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...