Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Τα "καυτά" γενέθλια της Τζένης με τον Μάρκο (της)


«Καυτά» γενέθλια για την Τζένη Μπότση! Η γνωστή ηθοποιός έσβησε τα κεράκια της τούρτας της την Τρίτη το βράδυ, έχοντας στο πλευρό της τον μεγάλο της έρωτα, τον Μάρκο Σιγάλα. 

Ενα μεγάλο πάρτι διοργάνωσε η Τζένη από κοινού με τον καλό της φίλο Παύλο Σταματόπουλο στο «Villa Mercedes», παρουσία όλων των φίλων τους. Η ηθοποιός και ο ραδιοφωνικός παραγωγός έχουν κοντά-κοντά τα γενέθλιά τους και έτσι αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί. 

Αλλωστε, ύστερα από τόσα χρόνια φιλίας, πολλοί από τους οικείους τους είναι ίδιοι. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, το μεγαλύτερο δώρο της βραδιάς για την ηθοποιό ήταν η απόδειξη της αγάπης του συντρόφου της Μάρκου Σιγάλα για εκείνη.

Ο Μάρκος... έπνιξε στα φιλιά την Τζενούλα (του). Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, που ειδικεύεται στη συντήρηση πλοίων, γνώρισε την ταλαντούχο ηθοποιό μέσω μιας παρέας φίλων και την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Η έλξη ήταν αμοιβαία και η φλόγα, όπως φαίνεται... καλά κρατεί, κάτι που διαπίστωσαν όλοι όσοι ήταν στο πάρτι των δύο φίλων, που έσβησαν τέσσερις τούρτες. Εκτός από τους ίδιους, δώρο τούρτα σκέφτηκαν να κάνουν και κάποιοι από την παρέα.

Από τη γιορτινή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει η κουμπάρα των δύο παιδιών, η εκρηκτική Ελλη Κοκκίνου (πάντρεψαν την τραγουδίστρια με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη). Εκεί και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, ο Χρήστος Φερεντίνος με τη γυναίκα του Σοφία Παυλίδου, η Βίκυ Βολιώτη με τον σύντροφό της, ο Νίκος Περάκης, η Νάντια Μπουλέ, ο Μάνος Μαγιάτης κ.ά.
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...