Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

«Έμφραγμα» στην Κόρινθο για τον Ρουβά

Την συλλογή ρούχων που ετοιμάζει και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς! Μιας και είχε συναυλία στην Κόρινθο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε σε μαγαζί της πόλης, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο αλλά και η απόλυτη... τσιρίδα από τις θαυμάστριές του!

Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ο δρόμος μπροστά από το κατάστημα είχε κλείσει από ανθρώπους που έσπευσαν να δουν τον Σάκη από κοντά και ξέσπασαν σεφωνές και χειροκροτήματα μόλις εμφανίστηκε το αυτοκίνητό του.

Φορώντας άσπρο παντελόνι, χακί πουκάμισο και τα αγαπημένα του γυαλιά ηλίου, ο Sakis ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί και χαιρέτησε τον κόσμο, ενώ υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα.

Το αποκορύφωμα βέβαια ήρθε από τον... ουρανό, αφού ο Έλληνας σταρ ανέβηκε σε γερανό και έκανε τα αποκαλυπτήρια μιας γιγαντοαφίσας του που πλέον καλύπτει όλη την πρόσοψη του καταστήματος!

Το event έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αφού μετά από κλήρωση πέντε τυχεροίβρέθηκαν στα παρασκήνια της συναυλίαςτου Σάκη στο στάδιο της πόλης, που γέμισε ασφυκτικά.

Δείτε την παρουσίαση και την συναυλία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...