Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Για διακοπές στη Ρόδο ο Αμπράμοβιτς

Πλώρη για την Ρόδο έβαλε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς που αναμένεται να φτάσει σήμερα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μάλιστα, προ ημερών είχε «δέσει» στο λιμάνι του νησιού το κότερό του «ecstaSEA», αφού ο Ρώσος μεγιστάνας επισκέπται συχνά - πυκνά την χώρα μας.

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα «Espresso» ο δήμαρχος της Ρόδου, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα καταφτάσει συν γυναιξί και τέκνοις. «Μας τιμά σχεδόν κάθε χρόνο με την παρουσία του», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, μιας από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας, έχει μεγάλη αδυναμία στη Ρόδο και γενικότερα στην Ελλάδα, ενώ αγαπημένος του προορισμός είναι η Σύμη.

Μάλιστα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συνηθίζει να βολτάρει τα καλοκαίρια του στα Δωδεκάνησα, πριν συνεχίσει τις βουτιές του στα νερά του Ιονίου.

Προ ημερών, το... μικρό σκάφος του βρέθηκε στο λιμάνι της Ρόδου. Και λέμε μικρό αν το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα που έχει, αφού το πολυτελέστατο «ecstaSEA» έχει μήκος 85 μέτρα.

Ο 44χρονος επιχειρηματίας έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στη χώρα μας: κάθε Πάσχα επισκέπτεται το μοναστήρι του Αγίου Μάμμα στην Άνδρο όπου βρίσκεται ο πνευματικός του, ενώ αξέχαστο έμεινε το πάρτι που έκανε το 2008 στον Ασέλινο της Σκιάθου με 300 καλεσμένους και 8 κότερα!


Δείτε το βίντεο με το... κοτεράκι του Αμπράμοβιτς....
ΠΗΓΗstargr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...