Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Σοβαρά άρρωστη η Gwyneth Paltrow

Σοκ στην ίδια αλλά και τους θαυμαστές της προκάλεσε το πρόβλημα υγείας της Gwyneth Paltrow... Όπως εξομολογήθηκε μέσω του προσωπικού της blog, βρίσκεται ένα βήμα πριν την οστεοπόρωση, μιας και οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από οστεοπενία.

«Οι γιατροί διαπίστωσαν πως τα επίπεδα της βιταμίνης D στον οργανισμό μου είναι χαμηλά, γεγονός που δεν είναι καθόλου καλό», έγραψε η 37χρονη ηθοποιός στο blog της.

Η περιπέτεια της υγείας της άρχισε όταν υπέστη κάταγμα στο πόδι και οι γιατροί εντόπισαν το πρόβλημα. Όπως πρόσθεσε η ίδια, της συνέστησαν να παίρνει επιπλέον βιταμίνη D, αλλά και να κάνει αρκετή ηλιοθεραπεία.

Πρόκειται για μία ασθένεια κατά την οποία τα οστά «αραιώνουν», δηλαδή μειώνεται η πυκνότητά τους. Η οστεοπενία είναι σε ελαφριά μορφή και σταδιακά εξελίσσεται σε οστεοπόρωση, που είναι η χειρότερη μορφή.

Η οστεοπενία προσβάλλει κυρίως ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και η εμφάνισή της στην Gwyneth προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά...

Όπως λένε ειδικοί, η ίδια η σταρ ενδέχεται να έβλαψε τον εαυτό της με τις δίαιτες που ακολουθούσε κατά καιρούς. Μάλιστα, για μία από αυτές είχε αποκαλύψει πως δεν περιείχε καθόλου γαλακτοκομικά.

Η 37χρονη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με όλους το πρόβλημά της, με στόχο, όπως είπε, να γίνει αιτία αφύπνισης για εκατομμύρια γυναίκες που υποφέρουν από την ίδια ασθένεια.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...