Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Σκορδά - Μενεγάκη

Δεν ξέρω, δεν απαντώ ήταν σε γενικές γραμμές η απάντηση της Φαίης Σκορδά όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ότι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η μοναδική που δεν ασχολήθηκε με τον γάμο της. Τι είπε, όμως, η Φαίη για την κόντρα της ξανθιάς που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες;

«Δεν γνωρίζω αυτό που λες», ήταν η απάντηση της Φαίης όταν δημοσιογράφος της Real News -στην οποία δίνει σήμερα συνέντευξη- της επεσήμανε ότι όλοι πλην Ελένης έπαιξαν τον γάμο της.

Δεν λέμε, λογικό είναι να μην είδε την Δευτέρα μετά τον γάμο τον «Καφέ» μιας και έπρεπε να ξεκουραστεί από το ξενύχτι. Όμως, κανείς δεν την ενημέρωσε; Τόσα αφιερώματα της έκαναν οι συνεργάτες της, δεν βρέθηκε ούτε ένας να της πει ότι η Ελένη έκανε σαν να μην έγινε ποτέ ο γάμος; Έστω τις επόμενες ημέρες βρε αδερφέ...

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πίσω από αυτό. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να παίξει κάποιο θέμα», συνεχίζει η Φαίη.

Μήπως όμως υπάρχει; Για να θυμηθούμε τι είχε πει η ξανθιά παρουσιάστρια του Atler και συντόμως του Mega όταν την ρώτησαν αν έχει καλέσει την Μενεγάκη στον γάμο της... «Είναι λίγο μεγάλη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτή την ατάκα ο «Καφές με την Ελένη» ούτε κοντινό, ούτε μακρινό πλάνο έδειξε από τον γάμο και ούτε μια λέξη δεν ακούστηκε είτε από την παρουσιάστρια είτε από το πάνελ. Άσε τα υπονοούμενα με τα παπούτσια της Ελένης, μετά την αποκάλυψη της νύφης ότι έβγαλε τα γοβάκια για να ξεκουραστούν τα πόδια της και τα έχασε.

Το αποκορύφωμα, πάντως, είναι λίγο παρακάτω: «Μπορεί κάτι να έτυχε, μπορεί να το κάνει τις επόμενες ημέρες», καταλήγει η Φαίη.

Δεν λέμε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ωστόσο, η εκπομπή της Ελένης μας αποχαιρέτισε για αυτή την σεζόν!
Δεν πειράζει βρε, του χρόνου! Εξάλλου, απέναντι θα είστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...