Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ο Ψινάκης απαντά για την μεταγραφή του

Μεταγραφή στο Mega ή παραμονή στον ΑΝΤ1 και παρουσιαστή σε εκπομπή με φάρσες θέλουν τα δημοσιεύματα τον Ηλία Ψινάκη. Ο μάνατζερ και κριτής ταλέντων μίλησε στην κάμερα του Star και απάντησε σε όσα ακούγονται!

«Θα δω πού θα πάω», ήταν η απάντηση του Ηλία μετά το επιτυχημένο (και στην τηλεθέαση) πέρασμά του από τον «Όμορφο Κόσμο» του Mega. Προς το παρόν, λοιπόν, ο μάνατζερ μόνο το πού θα πάει για... διακοπές σκέφτεται!

«Τώρα τελειώσαμε το μπάχαλο του χειμώνα, εγώ ακόμα συζητάω. Θέλω να ξεκουραστώ πρώτα», πρόσθεσε και μας αποκάλυψε ότι το καλοκαιράκι θα βρεθεί σε Τόκιο, Νέα Υόρκη και ελληνικά νησούλια. Έτσι θα κάνει «περισυλλογή» ο Ηλίας και θα σκεφτεί το επόμενο επαγγελματικό του βήμα...

Τα στελέχη του ΑΝΤ1, πάντως, πρότειναν στον μάνατζερ δική του εκπομπή με φάρσεςκαι στα δύο ραντεβού που είχαν του έταξαν λαγούς με πετραχήλια. «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, το πρώτο του μέλημα είναι το "ταλέντο" και κοιτάμε μήπως κάνουμε και κάτι ακόμα», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο «10 με 1 μαζί» για το μέλλον του Ηλία.

Την εν λόγω πρόταση επιβεβαίωσε και ο ίδιος, προσθέτοντας: «είναι κάτι που μου κάνει κέφι, γιατί έχει χιούμορ και με την ταλαιπωρία που περνάει ο κόσμος έχει ανάγκη από λίγο γέλιο να ξεχαστεί».


Δείτε τις απαντήσεις του Ηλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...