Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ελεωνόρα Μελέτη: «υπήρξε τρίτο πρόσωπο»


Την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτει η Ελεωνόρα Μελέτη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Gala», που θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή στις 23:00!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης ανοίγει στην Μαρία Σταματέρη και την κάμερα της εκπομπής το σπίτι της στη Σαρωνίδα και την καρδιά της και μιλά πρώτη φορά για πράγματα που θα συζητηθούν.

«Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να γίνει αυτή η ανακοίνωση -όχι ότι αντιγράφω κάποια άλλα ζευγάρια, προς Θεού- αλλά επειδή θα αρχίζει να συζητιέται αρκετά έντονα και δεν θέλω να γίνομαι βορά για σχόλια και  κακές κριτικές», λέει η Ελεωνόρα για την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Παράλληλα, απορρίπτει τις φήμες για γάμο με τον αγαπημένο της Γιάννη Ολζιέρσκυ, λέγοντας: «γάμος και μια κοτρόνα που όταν την φοράω γέρνει στο δάχτυλο, δεν με αφορά... Το μόνο που θα σου πω είναι ότι δεν είμαστε παραδοσιακοί άνθρωποι».

Έχοντας ανανεώσει για ακόμα δύο χρόνια το συμβόλαιό της με το Star, η Ελεωνόρα παραδέχεται ότι η εποχή των «χρυσών» συμβολαίων έχει περάσει ανεπιστρεπτί και αποκαλύπτει πως υπάρχουν άτομα από την τηλεόραση που τους λέει καλημέρα και εκείνα δεν της ρίχνουν ούτε βλέμμα.

Τέλος, δηλώνει έτοιμη να εκδώσει ένα βιβλίο που εδώ και καιρό γράφει με ιστορίες από τον χώρο της showbiz. «Στόχος μου δεν είναι να εκθέσω κόσμο. Θα υπάρξουν άνθρωποι που όταν διαβάσουν κάποια αποσπάσματα θα έχουν τη «μύγα» που θα τους τρώει, γιατί θα «μυγιάζονται», θα ξέρουν πολύ καλά ότι θα μιλάω γι’ αυτούς», αναφέρει η Ελεωνόρα.

Περισσότερα αυτή την Κυριακή στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...