Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Αδάμαστη & sexy η "Χάνα Μοντάνα"

Η έφηβη «Χάνα Μοντάνα» με τις αναστολές της στην επιτυχημένη ομώνυμη εφηβική σειρά των στούντιο της Disney μεγάλωσε. Οπως φαίνεται, κανείς δεν μπορεί πλέον να τη δαμάσει. Η Μάιλι Σάιρους φορώντας πολύχρωμα φτερά και εντυπωσιακά κουστούμια, που αναδεικνύουν το υπέροχο σώμα της, γίνεται μία «σέξι κι όποιος αντέξει» νεαρή γυναίκα.

Η μεταμόρφωση της 17χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας έγινε για το βιντεοκλίπ του νέου της single «Can’t Be Tamed» («Δεν δαμάζεται»), το οποίο έχει αρκετά στοιχεία από δύο πολύ επιτυχημένες συναδέλφους της, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τη Λέιντι Γκάγκα. Η Μάιλι εμφανίζεται με καυτά σορτσάκια και ολόσωμα σέξι κορσεδάκια και όταν χορεύει γύρω από έναν στύλο, αποπνέει έντονο αισθησιασμό.

Το βιντεοκλίπ ξεκινάει με τη Μάιλι να βρίσκεται παγιδευμένη σ’ ένα μεγάλο κλουβί. Ο έφορος ενός μουσείου τη συστήνει λέγοντας: «Εδώ βλέπετε ένα ον τόσο σπάνιο το οποίο θεωρείται είδος προς εξαφάνιση. Το ον αυτό βρίσκεται σε συνθήκες αιχμαλωσίας για πρώτη φορά στον κόσμο. Το σπάνιο ον που βλέπετε μπροστά σας ονομάζεται “Avis Cyrus”. Oταν όμως κάποιος από τους επισκέπτες έξω από το κλουβί τη φωτογραφίζει, η Μάιλι αγριεύει, κλείνει τα μεγάλα φτερά της και οι χορευτές τής κάνουν δρόμο για να περάσει και να βγει από το κλουβί.

Σε άλλη τολμηρή σκηνή του βίντεο η νεαρή τραγουδίστρια φοράει ασημί κορσεδάκι πάνω στο οποίο έχουν τοποθετηθεί φτερά παγωνιών, η αξία του οποίου είναι 25.000 δολάρια, και καθώς τραγουδάει έρχεται πολύ κοντά με χορευτές και χορεύτριες.
«Αγάπησα αυτό το βιντεοκλίπ γιατί ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό και δημιουργικό. Είναι ένα βίντεο σέξι και ελπίζω να αρέσει στους φαν μου», δήλωσε μετά τα γυρίσματα.  ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...