Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Το Kidom φιλοξενεί τον Μπομπ Σφουγγαράκη και την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια



Το Kidom, το αγαπημένο πάρκο των παιδιών στο Allou! Fun Park, μεταμορφώνεται στον κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη και της Ντόρας της Μικρής Εξερευνήτριας και υποδέχεται τους αγαπημένους ήρωες προσκαλώντας τους μικρούς τους φίλους να τους γνωρίσουν από κοντά!
 

Από 25 Μαρτίου έως και 2 Μαΐου, φοβερές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν το Kidom. Όχι μόνο θα γνωρίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες από κοντά, αλλά θα παίξουν και θα φωτογραφηθούν μαζί τους και θα κερδίσουν φοβερά δώρα από τον Μπομπ Σφουγγαράκη  και την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια!
Ολόκληρο το πάρκο γίνεται ακόμα πιο παραμυθένιο, με τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τον Πάτρικ, το Γκάρυ, και  τη Ντόρα τη Μικρή Εξρευνήτρια και τον Μπούτς και όλη την υπόλοιπη παρέα να διακοσμούν τις πύλες και τα παιχνίδια του και καλεί όλους τους μικρούς «εξερευνητές» να ζήσουν αξέχαστες στιγμές με 2 από τους δημοφιλέστερους και αγαπητούς ήρωες των όλων των παιδιών. Όλα τα παιδιά θα μπορούν τώρα να ζήσουν κι αυτά για λίγο στον κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη, αφού το αγαπημένο Πειρατικό Καράβι μετατρέπεται σε βυθό, ενώ πολλά παιχνίδια θα μεταμορφωθούν θεματικά με τη Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια και την παρέα της.

Τα παιχνίδια του Kidom μπορούν όλοι οι μικροί μας φίλοι να απολαύσουν απεριόριστα με το ημερήσιο πάσο διασκέδασης Kidom Pass.

*Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες παιχνιδιού με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και την Ντόρα τη μικρή Εξερευνήτρια, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 4256999.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...