Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ψινάκης και Τατιάνα σχολιάζουν την τσόντα της Τζούλιας

Τι ήταν πάλι αυτό, στην συνέντευξη Τατιάνας με Ψινάκη; Υποτίθεται ότι ο Ηλίας ήταν αυτός που έκανε ανάκριση στην Στεφανίδου αλλά κάθε τρεις και λίγο οι ρόλοι αντιστρέφονταν και ο Ψινάκης απαντούσε στις ερωτήσεις της Τατιάνας. Έτσι προέκυψε μια άκρως ανατρεπτική κουβέντα, που μεταδόθηκε από το «Αξίζει να το δεις». Και άξιζε να το δούμε, αφού την συζήτηση απασχόλησαν όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Το ξεκίνημα έγινε από τα σοβαρά, δηλαδή... την οικονομική κρίση. Ο Ψινάκης δήλωσε πάμφτωχος. «Απλώς, η οικογένειά μου είναι πλούσια», είπε. Και σχολίασε ότι «επειδή μ’ αρέσει να ζω στην Ελλάδα, αναγκάζομαι να δουλέψω για να ζω καλά, όπως θέλω εγώ». Για να διευκρινίσει αμέσως μετά: «Δεν θέλω εγώ να τα ξύνω και να μου τα χώνουν οι άλλοι».

Aναφορικά με την παρολίγον εμπλολή του στην πολιτική, είπε ότι «ο Μπουμπούκος μου τα έκανε ΣΥΡΙΖΑ». Και διευκρίνισε: «Όταν μου έκανε την πρόταση ο κ. καρατζαφέρης, ο Αδωνις έγινε μπαρούτι. Είπε “αν τον πάρετε αυτόν, φεύγω”. Οπότε πήρα τον π... από μόνος μου». Ωστόσο, σήμερα δηλώνει μετανιωμένος. «Μετάνιωσα που δεν πήγα στην Βουλή γιατί και εκεί, μη νομίζετε, ένα μπ... είναι», λέει χαρακτηριστικά (με τα απαραίτητα μπιπ στις «κακές» λέξεις).

Όσο για το άλλο μεγάλο θέμα των ημερών, την Τζούλια; Η Στεφανίδου σχολίασε ότι όταν την είχε πρωτογνωρίσει πριν από χρόνια στα καλλιστεία, «ήταν ένα κορίτσι που δεν μετείχε του συνόλου των υπόλοιπων κοριτσιών». «Ήταν ένας στρατιώτης, αποφασισμένος, ταγμένος. Φόραγε ένα μαύρο κολάν και τα δωδεκάποντα τακούνια που δεν έβγαζε ποτέ. Αγέλαστο κορίτσι, σοβαρή και απόμακρη. Εκεί ήταν για έναν στόχο», σχολιάζει η Τατιάνα. Από την πλευρά του, η Ψινάκης αποκάλυψε ότι με την Αλεξανδράτου δεν είχε επαγγελματική σχέση αλλά προσωπική. «Μου άρεσε σαν γυναίκα. Ήταν ωραίος τύπος και ωραίο μαγκάκι».

Σε σχέση με το dvd, η Τατιάνα σχολίασε ότι «θα ήθελα, εφόσον το επέλεξε, να το υποστηρίξει, αλλά είναι πολύ βαρύ για ένα κοριτσάκι 23 ετών για να το διαχειριστεί», προκαλώντας την αντίδραση του Ψινάκη: «Εγώ πάλι έχω αντίθεση άποψη. Μια χαρά τα διαχειρίζεται. Αυτή είναι, αυτό θέλει να κάνει και γουστάρει να το κάνε. Δεν ξέρω πόσα πήρε, αλλά τα πάντα έχουν την τιμή τους». Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση σε όσους την κατηγορούν: «Ή το βλέπεις και δεν το βρίζεις ή το βρίζεις και δεν το βλέπεις. Φταίει τελικά η Τζούλια ή μήπως όλοι εμείς;».

Η συζήτηση είχε πολλά ακόμα, για τη Μενεγάκη και το διαζύγιό της, για την Ευγενία Μανωλίδου και τη νέα συνεργασία της με τον Ψινάκη, για την σχέση της Τατιάνας με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. Δείτε τα πιο βασικά αποσπάσματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...