Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Χρονιά χωρισμών, κρίσεων, Όσκαρ και Βατόμουρων

Φωτογραφία
Ύστερα από 20 χρόνια καριέρας, η Σάντρα Μπούλοκ κράτησε το Όσκαρ στα χέρια της απαντώντας σε όσους τόλμησαν να υποτιμήσουν το συμπαθητικό κοριτσόπουλο στο πλευρό του Κιάνου Ριβς στο «Speed» και τη χαριτωμένη πρωταγωνίστρια σε κομεντί τύπου «Μις με το ζόρι», «Βροχή, χαλάζι και έρωτας». Απέδειξε ότι για να φτάσεις στην κορυφή με κέρδη 75 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το «Forbes»- δεν είναι απαραίτητο να έχεις στο βιογραφικό σου ρόλους σε υπερπαραγωγές.
Το 2010 τής επεφύλασσε Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της εργασιομανούς στην ρομαντική κομεντί «Η πρόταση», Όσκαρ για το δραματικό κοινωνικό φιλμ «Τhe Βlind Side» και Χρυσό Βατόμουρο για την κωμωδία «Όλα για τον Στιβ». Λίγο έλειψε, όμως, να μη δεχτεί τον ρόλο της Λι Αν, για τον οποίο βραβεύτηκε με το χρυσό αγαλματίδιο, επειδή, όπως λέει, «δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μπορούσα να τιμήσω δεόντως αυτή τη γυναίκα».
Η ιστορία της δραματικής ταινίας- που έφερε στα ταμεία 180 εκατ. ευρώ- αφορά έναν φτωχό ευτραφή Αφροαμερικανό έφηβο που γίνεται πρωταθλητής στο ράγκμπι με τη στήριξη μιας λευκής γυναίκας. «Σήμερα νιώθω ώριμη ώστε να δίνω συμβουλές σε μέλη της οικογένειάς μου που με έχουν ανάγκη» λέει η ηθοποιός στους «Sunday Τimes».
Το 2010 τής έφερε όμως και κρίση στον γάμο της με τον Τζέσε Τζέιμς. Η Σάντρα Μπούλοκ δεν θα παραστεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Τhe Βlind Side» στο Λονδίνο, την επόμενη εβδομάδα, εξαιτίας «απρόβλεπτων προσωπικών λόγων», όπως ανακοινώνεται. Φήμες μιλούν για διαζύγιο, καθώς ένα μοντέλο από την Καλιφόρνια ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον σύζυγό της Τζέσε Τζέιμς όσο εκείνη βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της ταινίας.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο γάμος είναι η κορυφαία στιγμή για ένα ζευγάρι» υποστηρίζει η ηθοποιός και ιδιοκτήτρια εστιατορίου και φούρνου στο Όστιν του Τέξας. Μόνο ο μηχανικός μοτοσυκλέτας Τζέσε Τζέιμς κατάφερε να την πείσει να παντρευτεί το 2005 και να υιοθετήσει την 6χρονη κόρη του (ύστερα από δικαστική διαμάχη με τη μητέρα του παιδιού και πρώην πορνοστάρ).
Η Σάντρα Μπούλοκ δεν λέει να μεγαλώσει και να αφήσει στην άκρη τα βουτηγμένα στη λάσπη τζινς και τις καουμπόικες μπότες. «Δεν πηγαίνω συχνά στα μαγαζιά, καθώς δεν θέλω να ξοδέψω μια περιουσία σε ρούχα που δεν πρόκειται να φορέσω. Σκέφτομαι να τοποθετήσω ένα ζευγάρι παπούτσια που αγόρασα 650 ευρώ σε ένα ράφι, για να μου θυμίζει τα λάθη μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...