Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Άρχισε πάλι τα «αχ, βαχ» η Ελένη!

Εκπομπή για «πάρτη» της έκανε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, που έβαλε την Άση Μπήλιου, την αστρολόγο της να μιλάει για τον Σκορπιό τουλάχιστον τέσσερα λεπτά. Και όχι για τους Σκορπιούς γενικά, αλλά για την Σκορπίνα Ελένη Μενεγάκη

Και όσο η Άση έλεγε τι θα κάνουν οι Σκορπιοί σήμερα, αύριο, μεθαύριο… σε δύο χρόνια (!) η Ελενίτσα δεν σταμάτησε τους αναστεναγμούς, τα «αχ, βαχ», τις ερωτήσεις και… την επίθεση!!!

«Πόσα μαθήματα πια θα μας δώσει ο Κρόνος. Με συγχωρείς πολύ δηλαδή Άση μου, αλλά πόσα πια; Μας έχει βουτήξει από το μαλλί και μας κόβει βόλτες», είπε η Ελένη, που έχει απηυδήσει από τα «μαθήματα» του Κρόνου.

Το κράξιμο το «έφαγε» η Άση όταν της είπε ότι θα μπει στο δικό της ζώδιο σε δύο χρόνια!! Ποιος είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε. Με το γάντι βέβαια. «Δεν θεωρώ ότι ο Κρόνος είναι κακός πλανήτης», λέει η Άση.

«Αλήθεια, ε, κάτσε να έρθει στο δικό σου ζώδιο και θα τα πούμε σε λίγα χρόνια», της απάντησε η Ελένη με τέτοιο ύφος, λες και η Άση έβαλε τον Κρόνο στους Ζυγούς! Ορίστε, με τόσα που ακούσαμε γίναμε και εξπέρ στην αστρολογία!

Βέβαια, εμένα άλλη είναι η απορία μου. Η Άση λέει τα ζώδια στην Ελένη σχεδόν καθημερινά εκτός πλατό, αφού η αδυναμία της Ελένης στα… άστρα είναι γνωστή. Τώρα ξαφνικά τι την έπιασε στον «αέρα»;;;

Δείτε το απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...