Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Το νέο αμόρε του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Αναστάτωση προκλήθηκε στη σόουμπιζ από την είδηση ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, εισήχθη εσπευσμένα χθες βράδυ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»!

Ο ηθοποιός που παρευρέθηκε στην παρουσίαση του λευκώματος «Αλίκη, μια ζωή φωτογραφίες», ήταν πολύ χαρούμενος και όλα έμοιαζαν να κυλούν τέλεια… Όμως κατά τη διάρκεια δείπνου με φιλικό του πρόσωπο σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του! Όπως ήταν λογικό προκλήθηκε πανικός στο εστιατόριο και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Σε επικοινωνία που είχε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» δήλωσε ότι είχε ένα πρόβλημα στομαχικού ιλίγγου, για το οποίο ακολουθεί ήδη θεραπευτική αγωγή.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν χρειάστηκε, παρ' όλα αυτά, να παραμείνει στο νοσοκομείο παρά ελάχιστες ώρες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και οι γιατροί να του επιτρέψουν να γυρίσει στο σπίτι του.

Ο ίδιος μιλώντας στο «Κους Κους» είπε για την περιπέτεια της υγείας του: «Είχα βγει για φαγητό με κάποιους φίλους, αισθάνθηκα μια αδιαθεσία στο στομάχι, έγινε έντονη και λιποθύμησα. Με πήγαν στα επείγοντα, έκανα εξετάσεις, δεν είχα τίποτα και έφυγα. Μάλλον έφαγα κάτι που με πείραξε και μου προκάλεσε αντίδραση. Μου έδωσαν κάποια φάρμακα για το στομάχι, από αυτά που παίρνει όλος ο κόσμος. Ευτυχώς, πάντως, δεν ήταν τίποτα».

Στο μεταξύ ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, γύρισε σελίδα στη ζωή του και σε αυτό τον βοήθησε η νέα του σύντροφος που ονομάζεται Βασιλική. Είναι μαζί ενάμισι μήνα και όπως ο ίδιος αποκαλύπτει , γνωρίστηκαν στην πρώτη εκδήλωση του λευκώματος και αμέσως ένιωσαν την έλξη…

Δείτε στο βίντεο το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...