Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Η Sunny Μπαλτζή βάζει τα πράγματα στη θέση τους!


Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Super Star» είπε να κάνει η Sunny Μπαλτζή μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε ότι είναι δυσαρεστημένη με το αποτέλεσμα και ότι έγιναν μαγειρέματα που η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει…

Μάλιστα υπάρχει βίντεο που η Sunnyεκφράζει το παράπονό της στον Μάνο Πυροβολάκη, λέγοντάς του ότι ήταν πρώτοι στην ψήφο του κοινού, αλλά τους έφαγε η… επιτροπή. Μάλιστα και μετά το αποτέλεσμα η Sunny φρόντισε να δείξει με κάθε τρόπο ότι είναι δυσαρεστημένη, λέγοντας ότι «η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της»!!!

Στην τηλεφωνική της επικοινωνία λοιπόν με το «Super Star» η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Γ. Αλκαίο και φυσικά ξέρει πολύ καλά να χάνει.

Αυτό που φάνηκε πολύ παράξενο στη Sunny ήταν το γεγονός ότι πέντε λεπτά πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος άνθρωποι μέσα στο greenroom που έλεγαν ότι πρώτοι στην ψηφοφορία του κοινού ήταν οι Second Skin και τελευταίοι στην επιτροπή. Και μάλιστα έλεγαν ότι η επιτροπή δεν ήθελε να βγουν οι Second Skin γιατί βρίσκονταν πολύ μακριά.

Anyway… Όπως είπε και η τραγουδίστρια η απόφαση πάρθηκε και πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Γ. Αλκαίο. Παρόλ’ αυτά το παράπονο παράπονο. Τι να κάνουμε;;; Συμβαίνουν αυτά… Άτιμα κυκλώματα!!!!

Δείτε τι είπε η Sunny Μπαλτζή στην εκπομπή Super Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...