Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ρίκα Βαγιάννη: Φανταστική εμπειρία η Γιουροβίζιον

Ως «φανταστική» χαρακτήρισε την εμπειρία της στην παρουσίαση της Γιουροβίζιον η Ρίκα Βαγιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Φώτης – Μαρία Live», στην οποία για πρώτη φορά πριν από τρεις μήνες είχε γίνει η πρώτη νύξη από την πλευρά της ότι ενδιαφέρεται για την παρουσίαση του θεσμού.

Η Βαγιάννη απάντησε στις αιτιάσεις του Φώτη για τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην βραδιά, δικαιολογώντας τα λόγω του ζωντανού προγράμματος. Έστω και αν οι Σεργουλόπουλος και Μπακοδήμου έχουν επίσης εμπειρία από παρουσίαση Γιουροβίζιον και άρα κάθε δικαίωμα να κρίνουν.

Παράλληλα η Ρίκα Βαγιάννη αποκάλυψε ότι ουσιαστικά ήταν η μόνη που την ώρα της ανακίνωση του νικητή είχε αγωνία, αφού όταν άνοιγε ο φάκελος που βρίσκονταν στα χέρια του κ. Πλέσσα, το αποτέλεσμα είχε ήδη διαρρεύσει στην παραγωγή και γενικά σε όσους βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα.

Δείτε τη συζήτηση μεταξύ της νυν και των πρώην παρουσιαστών του θεσμού, αλλά και το πώς ο Γιάννης Πουλόπουλος αυτοπροτάθηκε για συμπαρουσιαστής της Βαγιάννη στο Όσλο, μετά τη γνωστοποίηση ότι δεν θα είναι μαζί της η τζένη Μπαλατσινού, πρόταση που στηρίζεται πλέον και με σχετικό γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...