Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τα νέα emails των γονέων της Τζούλιας

Πολλά είναι τα μηνύματα που δέχεται ο Αλέξης Κούγιας από τους γονείς της Τζούλιας Αλεξανδράτου, οι οποίοι του ζητούν βοήθεια για να ξεφύγει η κόρη τους από αυτούς, που όπως ισχυρίζονται, την εκμεταλλεύονται.

«Επιβάλλεται πλέον η Τζούλια να αποκαλύψει και να μηνύσει με αγωγές το κακό της περιβάλλον που από το 2009 πρότειναν στη Τζούλια και κανόνιζαν τα ραντεβού για να εκδίδεται δελεάζοντας την με πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά στα πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού (όπως πιστεύουμε ότι έγινε στο Μονακό και στις Κάννες που πήγε η Τζούλια την Άνοιξη 2009). Θα πρέπει η Τζούλια όσο διαρκούν οι δικαστικές διαδικασίες να απομακρυνθεί από τον… και από τη μεζονέτα της Εκάλης, όπου φιλοξενείται και όπου πιστεύουμε ότι και εκεί εκδίδεται και να επιστρέψει στο πατρικό της στους γονείς της και στις όποιες δουλειές πηγαίνει να συνοδεύεται από την μητέρα της», αναφέρει στο email που έστειλε στον Αλέξη Κούγια ο πατέρας της Τζούλιας , ο οποίος επιμένει ότι η κόρη του έχει ψυχολογικά προβλήματα:  «Θα πρέπει άμεσα η Τζούλια να υποβληθεί σε γενικές ιατρικές εξετάσεις για να αποκατασταθεί η ψυχοσωματική της υγεία με ψυχίατρο και διατροφολόγο».

Οι γονείς της ζητούν ακόμα μέσα από το email τους να εξεταστούν τα πάντα γύρω από το βίντεο  «Λέγεται ότι ο στενός συνεργάτης της Τζούλιας (και οι λοιποί συνεργάτες – ηθικοί αυτουργοί) πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό από το ροζ βίντεο. Θέλω να ελεγχθεί εάν, εν αγνοία της Τζούλιας, συμμετείχε με τη «Σειρήνα» στην υποκλοπή (εάν έχει γίνει υποκλοπή). Εάν υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ Τζούλιας και «Σειρήνα» να ελεγχθεί η γνησιότητα του, αν πουλήθηκαν τα δικαιώματα της ταινίας από τον παρτενέρ – συνεργάτες της Τζούλιας στη «Σειρήνα»κ.λ.π»

Αυτό που έκανε εντύπωση στους γονείς της Τζούλιας και ζητούν από τον πρώην δικηγόρο της κόρης τους να ερευνηθεί είναι γιατί ο παρτενέρ, που είναι και γνωστός, δεν θέλει να φαίνεται το πρόσωπο του.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τα καινούργια emails στο βίντεο που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...