Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Το κορίτσι που προκαλεί με τις συνεντεύξεις της

Μαρία Σολωμού: Το κορίτσι που προκαλεί με τις συνεντεύξεις της…

Δεν μας άφησε παραπονεμένους πάντως και αυτή την φορά. Σε συνέντευξη που έδωσε στο «TV Ζάπινγκ» και τις κακιούλες για τους συναδέλφους  της πέταξε και το κοινό ψιλοέκραξε.

«Σκηνοθετικά δεν… το έχω, δεν είμαι κρυφοσκηνοθέτης, όπως αρκετοί συνάδελφοι μου», λέει, έτσι για να «δώσει» και μερικούς.  Κρυφοσκηνοθέτης μπορεί να μην είσαι Μαράκι, αλλά κρυφοψωνάρα είσαι σίγουρα και μάλιστα δεν χάνεις ευκαιρία να μας το θυμίζεις!!

Έτσι εξηγείται και το σχόλιο που έκανε για το ελληνικό κοινό , που τους θεωρεί και …φανατικούς της θαυμαστές!

«Μερικές φορές βλέπω ανθρώπους, που με κοιτάνε και αναρωτιέμαι αν οι ηθοποιοί είναι κάτι σαν εξωγήινοι και τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους», δηλώνει η Μαρία. Αυτό που δεν σκέφτηκε, βέβαια, είναι ότι δεν την κοιτάνε επειδή είναι ηθοποιός., αλλά για άλλους λόγους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι, για να είμαστε και δίκαιοι.

Για το φουντωτό της μαλλί ας πούμε, που ακόμα και η γιαγιά μου – η οποία δεν έχει ιδέα για την ύπαρξη της - θα την πρόσεχε.  Ή ας πούμε για διάφορες συμπεριφορές που προκαλούν σχόλια, όταν τις εκφράζει δημοσίως είσαι, δεν είσαι γνωστός. Και ο νοών νοείτο!

Τέλος πάντων, η Μαρία μας το έκανε σαφές: την κοιτάνε, επειδή είναι ηθοποιός . «Πήγα στην Ιταλία και υπέγραφα αυτόγραφα στην Fontana di Τrevi και στη Νέα Υόρκη στην 5η Λεωφόρο. Παντού υπάρχουν Έλληνες…» Και παντού παρακολουθούν τις σειρές σου Μαράκι. Μα να μην μπορείς να ησυχάσεις ούτε στο New York;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...