Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Στο αυτόφωρο ο πατέρας της Τζούλιας

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πατέρας της Τζούλιας  Αλεξανδράτου, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε το γνωστό μοντέλο στο ΑΤ του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Τα ασφαλιστικά μέτρα  αφορούν στην αναφορά της οικογένειας στο όνομα του γνωστού μοντέλου αλλά και στην προβολή του mail που έστειλε το βράδυ της Τετάρτης ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος, το οποίο η Τζούλια θεωρεί  ότι προσβάλλει το πρόσωπό της. Η αγωγή, σύμφωνα με την οποία θα ζητά οικονομική ικανοποίηση αναμένεται να κατατεθεί άμεσα.

Οπως όλα δείχνουν, οι αποκαλύψεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Αξίζει να το Δεις" αναμενόμενα προκάλεσαν την οργή της οικογένειάς της και όχι μόνο.

Η Τζούλια δήλωσε συγκεκριμένα ότι ο πατέρας της την έκανε να αισθάνεται μηδενικό και πως εκείνος με δική ρου πρωτοβουλία την ώθησε στο μόντελινγκ, ενώ η ίδια δεν ήθελε καμία επαφή με τη δημοσιότητα. Τόνισε ότι δεν ήθελε να συμμετάσχει στα καλλιστεία και πως από μικρή δεν ένιωθε καμία αυτοπεποίθηση ούτε είχε πάρει αγάπη.

Οι γονείς της Τζούλιας με την σειρά τους πέρασαν στην αντεπίθεση με e-mails που έστειλαν στον πρώην δικηγόρο της κ. Αλέξη Κούγια και σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Οι κόρες μας, από το Δημοτικό, δεν έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για το σχολείο... και έτσι οι γονείς έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση στα καλλιτεχνικά, πηγαίνοντας τις κόρες  (που ήθελαν με μεγάλη χαρά) σε σχολή χορού, στο ωδείο, στις δασκάλες φωνητικής και στη σχολή μόντελινγκ», αναφέρουν οι γονείς του μοντέλου στο  e-mail.

Η αντίδραση της οικογένειας Αλεξανδράτου εξόργισε την 24χρονη τραγουδίστρια-μοντέλο,  η οποία όπως φαίνεται δε δίστασε να εναντιωθεί ακόμη και στους ίδιους της τους γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...