Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Kate Bosworth: Πώς αποκάλυψε ότι θα γίνει νύφη;

Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να κάνεις την ανακοίνωση! Ηετοιμάζεται να παντρευτεί και μας εκπλήσσει με τον τρόπο που το αποκάλυψε!

Συνήθως τα αστέρια του Χόλιγουντ ανακοινώνουν αρραβώνες, γάμους και διαζύγια μέσω των εκπροσώπων τους. Η Kate Bosworth, όμως, επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο για να πει σε όλους τον αρραβώνας της με τον -εδώ και ένα χρόνο- αγαπημένο της, σκηνοθέτη Michael Polish.

Η 29χρονη ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει νύφη και τα νέα μοιράστηκε η ίδια, μέσω της ιστοσελίδας της Vogue της Αμερικής. Το γνωστό περιοδικό μόδας της ζήτησε να γράψει ένα κείμενο για τη ταξιδιωτική του στήλη και εκείνη επέλεξε να περιγράψει το πρόσφατο ταξίδι που έκανε με τον σύντροφό της, στη Νότια Σεούλ. Μια πρόταση του κειμένου όμως ήταν αυτό που κέρδισε το ενδιαφέρον όλων...

Portrait of actress Kate Bosworth (Part of the...
Portrait of actress Kate Bosworth (Part of the picture Image:SupermanRedBull.jpg) (Photo credit: Wikipedia)
"Την πρώτη μέρα της παραμονής μας στη Σεούλ, ο αρραβωνιαστικός μου, Michael Polish και εγώ επισκεφτήκαμε το Changdeokgung Palace".

Η Kate θα φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η προσφώνηση, μπροστά στις ενδιαφέρουσες εμπειρίες της στη Νότια Κορέα. Ο δημοσιογραφικός κόσμος, όμως, από εκείνη τη στιγμή προσπαθεί μανιωδώς να ανακαλύψει την ημερομηνία που θα γίνει ο γάμος της.

Η ανακοίνωσή της αυτή απαντά και στο ερώτημα "τί έκανε η Kate Bosworth στo κατάστημα νυφικών της Vera Wang στο Δυτικό Χόλιγουντ στα μέσα του Ιουλίου;". Απ' ότι φαίνεται η Kate έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες και απλά δεν μας έχει ενημερώσει για το πότε είναι η μεγάλη μέρα. Είναι σίγουρο όμως, ότι δύσκολα θα γλιτώσει από τους φωτογράφους, που πλέον την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Το ταιριαστό ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση σε συναυλία των Coldplay τον περασμένο Αύγουστο και γρήγορα η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση τους.

Σε συνέντευξή της τότε δήλωνε: "Είναι ξεχωριστός. Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στον κόσμο, που θαυμάζω και εκτιμώ περισσότερο. Όταν τον κοιτάω, δεν νιώθω μόνο έρωτα, αλλά νιώθω ότι είναι ο σύντροφος της ζωής μου".

Οι δηλώσεις της αυτές αποκάλυψαν πόσο σοβαρή είναι η σχέση, ειδκά αν σκεφτεί κάποιος ότι η Bosworth δεν μιλούσε ποτέ για την προσωπική της ζωή, ακόμα κι όταν ήταν ζευγάρι με τον Orlando Bloom.
fthis.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...