Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τέλος για Σάντρα Μπούλοκ και Τζέσε Τζέιμς

Η Sandra Bullock και ο  σύζυγός της, Jesse James δεν ζουν πια κάτω από την ίδια στέγη γεγονός που επιβεβαιώνει τις φήμες για εξωσυζυγική σχέση του Jesse.

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εγκατέλειψε το σπίτι της στην Καλιφόρνια την Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι η Sandra γνώριζε τα «επιτεύγματα» του συζύγου της πριν αυτά βγουν στη δημοσιότητα.

Μάλιστα η Bullock ακύρωσε την εμφάνισή της για την προώθηση της ταινίας στην πρεμιέρα της στο Λονδίνο, που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα, επικαλούμενη απρόσμενους προσωπικούς λόγους.

Τις τελευταίες μέρες, η είδηση ότι ο σύζυγος της Bullock διατηρούσε για 11 μήνες σχέση με ένα 24χρονο μοντέλο έσκασε σαν βόμβα!

Η 24χρονη, υποστηρίζει πως γνώρισε τον άντρα της Σάντρα Μπούλοκ, όταν η ηθοποιός απουσίαζε αρκετά λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «Blind side», μέσω facebook, ενώ ο ίδιος της είχε ξεκαθαρίσει πως ο γάμος του με τη γνωστή ηθοποιό είχε λήξει.

Η Bullock και ο James γνωρίστηκαν το 2004 και ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν με μια λαμπρή τελετή στο ράντσο της ηθοποιού στη Santa Barbara.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...