Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Κάνει αγώνα να πάρει... 200 κιλά!

Εδώ κάνουμε τα πάντα για να χάσουμε κανένα κιλό, μπας και βγούμε αξιοπρεπώς στην παραλία το καλοκαίρι και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μια γυναίκα προσπαθεί να πάρει… 200 κιλά! Όπως το ακούτε!

Είναι ήδη 300 κιλά και έχει -άξια- κερδίσει τον τίτλο της πιο «χοντρής μητέρας στον κόσμο». Αλλά δεν της φτάνει!!! Η κ. Σίμπσον, όπως ονομάζεται, δεν το βάζει κάτω! Θέλει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να ζυγίζει 500 κιλά.

Δεν ξέρει κανείς αν η κατάσταση είναι για γέλια ή για κλάματα, γιατί εκτός ότι χρειάζεται μια περιουσία ( 750 δολάρια την εβδομάδα) για τον περίδρομο που καταναλώνει, η Σίμπσον θεωρεί ότι έτσι θα είναι πιο σέξι από τις γυναίκες που  έχουν φυσιολογικό βάρος!!!

Και μη χειρότερα… Υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή. Η εν λόγω βαρέων βαρών κυρία έχει κάνει την ζωή της reality και επιτρέπει σε όποιον θέλει να μπαίνει στη σελίδα της στο διαδίκτυο και να την απολαμβάνει να… καταβροχθίζει. Οι θαυμαστές της, όπως τους αποκαλεί, προτιμούν να βλέπουν αυτή από κάποια αδύνατη, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται εκείνη, και μάλιστα της δείχνουν την στήριξη τους στέλνοντας της μπακλαβάδες και άλλου είδους γλυκά!

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι γιατροί την προειδοποιούν, πως αν δεν σταματήσει θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα, ενώ μπορεί μέχρι και να πεθάνει.

Εκείνη όμως δεν πτοείται καθόλου και παρότι είναι μητέρα τριών παιδιών δεν ενδιαφέρεται για την υγεία της, γιατί όπως είπε «Προτιμώ να είναι σέξι, παρά υγιής».

Ας την μαζέψει κάποιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...