Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Την πέρασε στο Τμήμα η Ελένη Μενεγάκη!

Στο Αστυνομικό Τμήμα Μελισσίων βρέθηκε το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη, με σκοπό να καταθέσει μήνυση εναντίον του γνωστού παπαράτσι Μανώλη Μαυρομουστακάκη, ο οποίος σύμφωνα με την παρουσιάστρια, την παρακολουθεί συνεχώς το τελευταίο διάστημα και την τραβάει φωτογραφίες, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή της.

«Ήρθα για να καταθέσω μήνυση εναντίον του Μανώλη Μαυρομουστακάκη, γιατί με ακολουθεί συνεχώς και εκτός ότι με τραβάει συνεχώς φωτογραφίες, με τον τρόπο που οδηγεί θέτει σε κίνδυνο την ζωή μου», είπε η Ελένη μπαίνοντας στο τμήμα.

«Είστε δημόσιο πρόσωπο, δεν χρειάζεται να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Εξάλλου, αν υποβάλλετε μήνυση, λογικά θα υποβάλλει και ο ίδιος, οπότε υπάρχει ενδεχόμενο σήμερα να μην προλάβετε να παρουσιαστείτε στον εισαγγελέα κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παραμείνετε και εσείς και ο κ. Μαυρομουστακάκης στο τμήμα μέχρι την Δευτέρα που θα παρουσιαστείτε στις αρχές. Ότι νόμίζετε», την ενημέρωσαν οι αστυνομικοί.

Την ίδια ώρα, όντως ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης έκανε γνωστή την πρόθεση του να προβεί και αυτός σε μηνύσεις αν το έκανε η παρουσιάστρια :«καλό θα ήταν να μην πάει πουθενά, γιατί θα της έκανα κι εγώ μήνυση». Και συμπλήρωσε: «Αυτό σήμαινε ότι θα περνάγαμε το Σαββατοκύριακο στο Αστυνομικό Τμήμα. Εμένα δεν θα με πείραζε, εξάλλου είναι και μέρος της δουλειάς μου. Εκείνη θα την πείραζε. Έτσι δεν έκανε τίποτα».

Τελικά, η Ελένη έκανε πίσω και φανερά εκνευρισμένη αποχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα, χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...