Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Τα e-mail του πατέρα της Τζούλιας στον Κούγια

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το βίντεο πορνό της Τζούλιας Αλεξανδράτου, η οποία επιτέλους βγήκε και παραδέχθηκε όλη την αλήθεια.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, παρουσιάζει αποκλειστικά τα mail του πατέρα της Τζούλιας στο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια.

Ο κ. Αλεξανδράτος, που αγωνιά για την κόρη του και για τον άσχημο δρόμο που έχει πάρει, ρίχνει όλη την ευθύνη στο περιβάλλον της ενώ ζητά να μηνύεται όποιος βγαίνει και μιλά για εκείνη χωρίς όμως την έγκρισή της!

«Το κακό της περιβάλλον της προσέφερε την εύκολη με πολλά χρήματα λύση «one night stand» πορνεία στα διάφορα ξενοδοχεία από πριν το καλοκαίρι 2009, ώστε η Τζούλια να συνηθίσει σε αυτό» λέει χαρακτηριστικά.

Αυτό όμως που πραγματικά ανατριχιάζει και προκαλεί λύπηση είναι το γεγονός ότι ζητά να της γίνουν ψυχοσωματικές εξετάσεις καθώς από το καλοκαίρι του 2009, η οικογένειά της προσπαθούσε να τη συνετίσει με γιατρούς και δικηγόρους αφού έπινε, έκανε σεξ και «γύριζε» «ροζ» βίντεο με αγνώστους επί πληρωμή. Όπως ο ίδιος πατέρας της πάντα αναφέρει, «η Τζούλια κάνει πράγματα που δεν καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνα π.χ. οδηγεί χρόνια τώρα χωρίς δίπλωμα, δεν ενδιαφέρεται για τις υποχρεώσεις της».

Επιπλέον, ο κ. Αλεξανδράτος, αποκαλύπτει πως εδώ και περίπου ένα χρόνο, «δεν μιλάει με την οικογένειά της -πιθανότατα από ντροπή για αυτά που κάνει- και τα νέα της τα μαθαίνουμε από την τηλεόραση».

Σε ότι αφορά το πορνό dvd, ο πατέρας της Τζούλιας, είπε: «το συγκεκριμένο dvdπου έγινε πρόσφατα θα είπαν στην Τζούλια ότι κάποιος πλούσιος Γάλλος ονόματι George, πληρώνει τα διπλάσια λεφτά για μια συνεύρεση μαζί σου αλλά θέλει τις προσωπικές στιγμές να τις καταγράψει στην κάμερα του ή της είπαν ότι θα γυρίσουμε μία ταινία στη Γαλλία με γαλλική εταιρεία που θα πουληθεί μόνο στη Γαλλία και θα πάρεις τόσα λεφτά ή ο Γάλλος παρτενέρ πούλησε το πρωτότυπο σε Γαλλική εταιρεία και αυτή με τη σειρά της στη Sirina».

Τέλος ο πατέρας της λέει πως εξαπάτησαν την κόρη του και πως της έστησαν ένα «μεγάλο κόλπο». «Για αυτό ο συνεργάτης της, της πρότεινε να πάρει τηλέφωνο τον δικηγορίσκο… καθυστερημένα  ώστε να κουκουλωθεί το θέμα και να προλάβουν να πουληθούν τα dvd».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...