Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ησαΐα χόρευε και baby bloom για την GoGo

Γάμος και βαφτίσια μαζί! Μετά τη θύελλα, η ξαστεριά. Αλλη μία ημερομηνία που θα μείνει αξέχαστη στη Γωγώ Μαστροκώστα, ύστερα από αυτήν της Τρίτης 9 Μαρτίου, όταν συγκλόνισε το πανελλήνιο αποκαλύπτοντας την περιπέτειά της με την επάρατο νόσο, είναι αυτή της 28ης Μαΐου. Στο κτήμα Νάσιουτζικ, με θρησκευτικό γάμο αυτή τη φορά, θα ενωθεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τον σύντροφό της Τραϊανό Δέλλα.

Εκείνη όμως που θα κλέψει την παράσταση θα είναι η κορούλα τους που την ίδια βραδιά θα αποκτήσει το όνομα Βικτώρια! Οπως είχε δηλώσει και παλαιότερα το ζευγάρι, γάμος και βαφτίσια θα γίνουν μαζί. Τη χαρά του ζευγαριού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», θα μοιραστούν περίπου 300 φίλοι και συγγενείς. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Ελληνοαμερικανίδα μεγιστάνας Ελενα Μπούση και ένας μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, στην οποία αγωνίζεται ο «Τράι». Είναι δύο άνθρωποι που στις δύσκολες στιγμές και στην περιπέτεια της Γωγώς στάθηκαν δίπλα τους. Τη μικρή Βικτώρια θα τη βαφτίσει το ζευγάρι από την Κύπρο Αντρος και Στάλω Ηλια.

Το «μυστικό» του ζευγαριού αποκαλύφθηκε το Σάββατο από πρωινή εφημερίδα, στην οποία δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους. «Ο Τραϊανός Δέλλας του Αθανασίου και της Βικτώριας, το γένος Κουτίδου, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα, και η Γεωργία Μαστροκώστα του Κωνσταντίνου και της Σπυριδούλας, το γένος Ξηρού, που γεννήθηκε στο Μεσολόγγι και κατοικεί στην Αθήνα, θα έρθουν σε γάμο στην Παλλήνη».

Το ζευγάρι βρίσκεται στις τελευταίες προετοιμασίες πριν από την υπέροχη μέρα. Η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα την ακριβή ημερομηνία και τον χώρο όπου θα τελεστούν και τα δύο μυστήρια. Την επιμέλεια του γάμου και της βάφτισης, που θα τελεστούν στις 28 Μαΐου στο κτήμα Νάσιουτζικ, έχει αναλάβει ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία διοργανώσεων glam events, το «Fevronia». Το γραφείο μόνο τον τελευταίο χρόνο ανέλαβε τον εκκεντρικό γάμο της Κατερίνας Λάσπα στη Μύκονο αλλά και τη βάφτιση του γιου του Αντώνη Νικοπολίδη. Με το καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...