Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Θεαματική "τούμπα" της Αλεξανδράτου

Σήμερα, Τετάρτη, θα προβληθεί η συνέντευξη που πήρε η Τατιάνα Στεφανίδου από την Τζούλια Αλεξανδράτου. Το γύρισμα για το «Αξίζει να το δεις» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης και σύμφωνα με πληροφορίες, με όσα υποστηρίζει σε αυτήν η Τζούλια, ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην περίφημη υπόθεση του ροζ dvd.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το γνωστό μοντέλο κάνει στροφή 180 μοιρών και για πρώτη φορά παραδέχεται ότι ήταν εις γνώση του γυρίσματος του πορνογραφικού βίντεο. Κάτι που εφόσον επαληθευθεί, θα δυσκολέψει πολύ και την υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια, που μέχρι σήμερα στηρίζονταν στο γεγονός ότι επρόκειτο για... προσωπικές στιγμές.

Δεν είναι γνωστό αν ο κ. Κούγιας ήταν σε γνώση αυτών που φέρεται να έχει υποστηρίζει η Τζούλια Αλεξανδράτου στη συνέντευξή της. Ούτε επίσης έχει γίνει γνωστή η αντίδραση της οικογένειάς της, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου η Τζούλια εμφανίζεται ιδιαιτέρως επικριτική και για τη στάση του πατέρα της απέναντί της στο παρελθόν.

Αν όντως αληθεύουν οι πληροφορίες αυτές, τότε είναι προφανές ότι η Αλεξανδράτου αλλάζει ρότα και αποφασίζει όχι απλά να βγει προς τα έξω και να μιλήσει, αλλά να επωφεληθεί ακόμα περισσότερο τη συγκυρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις αμέσως επόμενες μέρες ετοιμάζει περιοδεία σε νυχτερινά κέντρα επαρχιακών πόλεων, ενώ πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι η Τζούλια έχει ήδη κλείσει φωτογάφιση για γνωστό μηνιαίο περιοδικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...