Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Εξελίξεις που καίνε για τον γάμο της Τζούλιας

Σήμερα γάμος γίνεται, σε ωραίο περιβόλι! Δηλαδή όχι σήμερα, αλλά μετά το Πάσχα, αφού η Τζούλια επιμένει ότι θα παντρευτεί το… άγνωστο Χ με τον οποίο είναι… τρελά ερωτευμένη!!!

«Είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο ερωτευμένη», δηλώνει η Τζούλια, με ένα νυσταγμένο είναι η αλήθεια ύφος, και συμπληρώνει: «Όλοι οι πρώην ήταν σκουπίδια. Ο μοναδικός λόγος που υπήρχαν ήταν η Τζούλια»!!!

Ακούς Ψωμόπουλε που μιλάς κιόλας για την καλοσύνη της Τζούλιας;

Το STAR έχει μάλιστα και το συμφωνητικό με την εταιρεία που θα αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου. Ημερομηνία μη μας ρωτήσετε. Ούτε ώρα… Ούτε και το όνομα του γαμπρού, αυτά είναι λεπτομέρειες για τη Τζούλια. Αφού το πήρε απόφαση να τον πάρει τον… φαντομά τα άλλα δεν έχουν σημασία.

Μάθαμε μάλιστα και για το νυφικό ότι θα είναι… «ευάερο και ευήλιο»!!!! Και να το άνοιγμα στην πλάτη, και να το super sexy ντεκολτέ, και να το σκίσιμο στο πόδι. Τουλάχιστον θα της έρθει φθηνά γιατί από ύφασμα δεν το βλέπουμε να έχει πολύ!!!

Μάλιστα η Τζούλια σκέφτεται να φθάσει στην εκκλησία με… ελικόπτερο και έχει ήδη προσλάβει μια στρατιά bodyguard για να την προστατεύσουν από εκείνους που θέλουν να της κάνουν κακό!!!

Ρε τι ακούμε και δεν πηδάμε από το παράθυρο!!!

Δείτε το βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες του… «γάμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...