Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Και άλλο μοντέλο σε σκληρό πορνό!!!

«Φωτιές» έχει ανάψει στο χώρο του modeling ένα δημοσίευμα της «Σίβυλλα», στήλη στο ένθετο της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», σύμφωνα με το οποίο ένα ακόμα μοντέλο πρωταγωνιστεί σε σκληρό πορνοβίντεο!!! Και όχι μόνο σε ένα...

«Φοβάμαι ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν οι «επαγγελματικές δραστηριότητες» και άλλης μονδέλας, την οποία γνωρίζω αρκετά καλά. Το εκρηκτικό κορίτσι δίνει προς τα έξω την εικόνα σοβαρής επαγγελματία. Μιας γυναίκας που ξέρει τι θέλει, είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο modeling και παραμένει απόμακρη… σε τολμηρά ερωτικά καλέσματα. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική… Το μοντέλο επισκέπτεται συχνά – πυκνά την Γερμανία», αναφέρει το δημοσίευμα και δεν σταματά εδώ!

«Η εντυπωσιακή νεαρά πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό κερδίζοντας πολλά, πολλά χρήματα. Οι ταινίες αυτές διατίθενται μόνο στο εξωτερικό. Οι αποκαλύψεις όμως γύρω από το γνωστό DVD και κάποιες εκμυστηρεύσεις του «σοβαρού» ωραιότατου μοντέλου σε στενούς φίλους, οδηγούν σε εξελίξεις που θα συγκλονίσουν», μας «υπόσχεται» η Σίβυλλα!!!

Και έτσι για να σπαζοκεφαλιάσουμε λίγο μας δίνει και ένα στοιχείο. Το κορίτσι κυκλοφορεί στην προσωπική της ζωή με χαμηλοτάκουνες, «σεμνές» γόβες των οίκων Bally και Celine.

Ποια είναι; Για σκεφτείτε λίγο… Δεν είναι και πολλές αυτές που το παίζουν «σεμνότυφες» στον χώρο…Μήπως τελικά ξέρει ο Βασίλειος, που τα έχωσε προχθές στις μυξοπαρθένες του χώρου;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...