Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Σαββατοκύριακο στην Άνδρο για τον Γιάννη Λάτσιο

Στο νησί της Άνδρου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Γιαννης Λάτσιος. Ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 επισκέφθηκε ένα νησί, που οι φήμες των προηγούμενων εβδομάδων ήθελαν να έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο στον γάμο του με την Ελένη Μενεγάκη, αφού πλήθος ήταν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι στις περσινές διακοπές της Ελένης εκεί είχαμε ουσιαστικά την «αρχή του τέλους» αυτού του λαμπερού γάμου.

Ανυπόστατες φαντάζουν πάντως οι φήμες που κυκλοφόρησαν και λένε ότι ο Λάτσιος επέλεξε να πάει αυτή τη χρονική  στιγμή στο νησί για να συναντήσει τον άνθρωπο - κλειδί  που έπαιξε καθοριστικό ρόλο  στο διαζύγιο του με την Ελένη.

Την ίδια ώρα, η Ελένη επέλεξε το Σαββατοκύριακο να μείνει στην Αθήνα και να ξεκουραστεί. Και είναι σίγουρο ότι θα την ικανοποίησε απόλυτα η συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στο «Πρώτο Θέμα», στην οποία διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τον πήρε τηλέφωνο για να του διαμαρτυρηθεί, όπως είχε ακουστεί. «Η Μενεγάκη δεν πήρε ποτέ κανένα τηλέφωνο κι εγώ δεν δέχτηκα ποτέ κανένα τηλεφώνημα απο την ίδια», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...